BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 34,95
ALTIN 2.325,04
HABER /  SAĞLIK

Basen eriten basit öneriler

Kalça ve basenlerinizin erimesini istiyorsanız elmaelma.com'un haberine göre yapabileceğiniz bir kaç basit ama etkili yöntem var.İşte basenlere veda ettiren öneriler...

Abone ol

Kilo isteyenler için, günümüzde çok çeşitli diyet teknikleri ile fazlalıklarından kurtulabilirler. Fakat 3 günde verdiğiniz kilolarınızı 5 gün sonra tekrar geri almak hem vücudunuzu hemde kolay yoldan amaca ulaşarak sonucunda karşılaştığınız hüsran sizin inancınızı kırabilir.

elmalma.com'un haberine göre, amaca bir an önce ulaşmaya çalışırken daha çok hayal kırıklığına uğramanızı istemeyiz.İşte bu yüzden özellikle kalça ve basenlerinden bir an önce kurtulmak isteyenler için yapmanız gereken birkaç yöntem sıraladık sizler için...

YÜRÜYÜŞ OLMAZSA OLMAZLARINIZ ARASINDA OLMALIDIR!

İlk olarak ne diyeti uygularsanız uygulayın yürüyüş olmazsa olmazlarınız arasında olmalıdır. Vücudunuzun bacaklarınızın kan dolaşımını hızlandırmadan basenlerinizden kurtulabileceğinizi zannetmeyin! Her gün en az 30 dakika yürümeniz gerekmektedir.

KALÇA VE BASEN HAREKETLERİ YAPMADAN FAZLALIKLARINIZDAN KURTULMANIZ MÜMKÜN DEĞİL...

Kalça ve basen bölgelerinizde oluşan yağları engellemek ve kurtulmak için sadece yürüyüş yapmak yeterli olmaz. Bunun için yapmanız gereken o bölgeyi sıkılaştırmak olmalıdır. Kalça ve basen hareketlerini bir pilates pilates topu yardımı ile yapabilirsiniz. Unutmayın önce ısınma hareketleri sonra bölge hareketlerini yapmalısınız.

SAĞLIKLI BESLENMEYİ HAYATINIZIN HER KÖŞESİNDE ALIŞKANLIK HALİNE GETİRİN!

Basenli bir vücuda sahipseniz ve her halükarda kilo alırken bu bölgelerden alıyorsanız sağlıklı beslenme düzeniniz yoksa acilen kendinize bir beslenme programı oluşturun ve hayatınızdan 3 beyaz dediğimiz un-tuz-şekeri hayatınızdan çıkarın. Beslenme düzeni sadece kalça ve basenlerden kurtulmak için değil sağlıklı bir yaşam standardına sahip olmanız için bu düzeni kendinizde amaç olarak edinin!

KALÇA VE BASENLERDEN KURTULMANIN EN İYİ YOLU BÜTÜN VÜCUDU ÇALIŞTIRMAKTIR...

Yüzme bütün vücudu çalıştıran bir spor olmakla beraber hem vücut gelişimi için hemde kalça ve basen bölgelerini çalıştırmaktadır. Aynı zamanda solunum sistemine ciddi faydaları vardır.

SU HAYATTIR...

Yaşamınızın her alanına etki eden suyu günlük yaşamınızda bol bol tüketmelisiniz. Vücudunuzun ihtiyacı olan suyu karşılamadığınızda vücut çeşitli yollarla tepki vermeye başlar. Bu değişim size cildinizde, böbrek sorunları gibi bir çok sağlık problemleriyle karşı karşıya getirir. Öncelikle sağlıklı bir metabolizmanın yolu su tüketiminden geçer. Su hayatınızın en önemli noktalarından bir tanesidir unutmayın!

İSTİKRARLI OLUN...

bütün bu maddelerin düzenli olarak yapılması irade ve istikrardan geçer. Her şeyden önemlisi istediğiniz şeyi başarabileceğinize inanın sonra gerisi zaten kendiliğinden gelecektir.

Kaynak: elmaelma.com