BIST 10.083
DOLAR 32,40
EURO 34,78
ALTIN 2.432,68
HABER /  POLİTİKA

Başbakan'a sevgisini böyle gösterecek!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Malatya'ya mitinginin hazırlıkları sürerken Ahmet Bayrak adlı kişi kurban etmek için 2 deve hazırladı.

Abone ol

Malatya'da 17 Mayıs'ta seçim mitingi yapacak olan Erdoğan için Aydın'dan iki deve getirildi. Ayrıca bütün şehirde Erdoğan posterleri asıldı...

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Malatya'ya mitinginin hazırlıkları sürerken Ahmet Bayrak adlı kişi kurban etmek için 2 deve hazırladı.

Başbakan Erdoğan'ın 17 Mayıs Salı günü Malatya'da yapacağı seçim mitinginin hazırlıkları aralıksız sürerken, bir vatandaş da Başbakan'a olan sevgisini farklı bir şekilde göstermek için kolları sıvadı. Başbakan Erdoğan'ı gönülden sevdiğini ifade eden Ahmet Bayrak, Aydın'ın Nazilli İlçesi'nden 2 deve satın alarak Malatya'ya getirdi.

Develeri süsleyerek canlı hayvan pazarına getiren Ahmet Bayrak, Başbakan'ın Malatya'ya gelişi sırasında karşılamada develeri keseceğini söyledi.

BAŞRAK VE POSTERLERLE SÜSLEDİ

Devlerin bekletildiği hayvan pazarındaki yeri de AK Parti bayrakları ve Başbakan Erdoğan posterleriyle süsleyen Bayrak, Başbakan'ı gönülden sevdiğini belirterek, "Başbakanımız Malatya'ya gelişinde karşılayacağım ve develeri keseceğim" dedi.

Başbakanın sevdalısı olduğunu kaydeden Bayrak, AK Parti'nin bu dönemde tek başına iktidara gelmesinden sonra Ankara'ya gidip Başbakan'ın elini öpmek istediğini de söyledi.

Süslenen kurbanlık develere canlı hayvan pazarındaki diğer vatandaşlar da büyük ilgi gösteriyor.