BIST 9.717
DOLAR 32,48
EURO 34,95
ALTIN 2.435,45
HABER /  SEÇİM

Başbakan Davutoğlu seçim finalini Ankara'da yaptı

Başbakan Davutoğlu partisinin Ankara mitingini de yaparak seçim finalini Ankara'da yaptı. Davutoğlu mitinge katılan binlerce kişiye seslendi.

Abone ol

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Davutoğlu, partisinin Ankara'nın Sincan ilçesinde düzenlediği mitinge katıldı. Davutoğlu burada partililere seslendi.

Davutoğlu HDP ve MHP'lilere seslenerek ''nasıl partilere oy verdiğinizi tekrar düşünün'' çağrısında bulundu. Ankara'da mahşeri bir kalabalığa seslenerek seçim finalini yapan Davutoğlu şu açıklamalarda bulundu.

Merak etmeyin Ankara bizi güneşle karşılar dedim. Ankara'dan yeni Türkiye güneşi doğuyor. Buradan istiklal yolcularına selam olsun.

MÜHRÜ ANKARA'DAN VURUYORUZ

Son mitingle mührü Ankara'dan vuruyoruz. Yarın mühür vurmaya hazır mısınız?Tek başına iş başına demeye var mısınız? 

SİYASETİN NABZI BURADA ATIYOR

Bütün Ankaralılara muhabbetlerimi sunuyorum. Türkiye siyasetinin nabzı burada atıyor.

BURADA 81 İLİN YÜREĞİ VAR

Burada 81 vilayetimizin yüreği var. Selam olsun Ankara'ya. Zaten Ankara ilk günden beri bizimle beraber oldu. 

"YARIN AKŞAM BALKONDAN TEKRAR DEMOKRASİ ŞÖLENİ YAPACAĞIZ"

Biz Ankara'nın taşı ile toprağı ile gurur duyuyoruz. Ankara bugün arife, yarın demokrasi bayramını kutluyoruz. Yarın akşam balkondan tekrar bir demokrasi şöleni yapacağız. 

Samsun'dan, Erzurum'dan, Trabzon'dan, Diyarbakır'dan selam getirdim Ankara. İlk başkentten son başkente selam olsun. 

BİZ MEYDANLARI TERK ETMEDİK

Biz meydanları terk etmedik. Bir tarafta terörün dili ile kendi devletini karalayanlar var. Diğer tarafta bu ülkeyi savunmak için gece gündüz çalışanlar var. 

ONLAR ANAYASAL HÜKÜMETTEN KAÇTI

Anayasal hükümetten kaçtılar. Bizim milletimiz basiretlidir. Vicdanınızın sesi ile yarın yeniden büyük Türkiye diyecek misiniz?

SORUMLULUKTAN KAÇANLARA HESAP SORUN!

Görevden kaçanlara hesap soracak mısınız? Bizimle geleceğe yürümeye hazır mısın Ankara? İlk günkü aşkla Haydi Bismillah. 

BİZ SADECE TÜRKİYE'YİZ

Mesele parti meselemiz değil. Memleket meselesi. Artık sadece ve sadece Türkiye var. Sen ben yok. Türkiye var. Bizim siyasetimizin felsefesi bu. Biz sadece Türkiye'yiz.

MHP'LİLERE ÇAĞRIDA BULUNUYORUM

Vatanperver MHP'li kardeşlerime sesleniyorum: Kendi uydusunu uzaya gönderen partiyi mi desteklemek lazım. Yoksa her şeye hayır diyen partiyi mi?

Hangi partiye oy verirseniz verin, birbirinizi kucaklayın. Hep beraber, Türkiye'yi daha güçlü bir demokrasiye götürelim. 7 Haziran'da bu son mitingimiz olduğu için, 7 Haziran'da MHP'ye oy vermiş kardeşlerimize de çağrıda bulunmak istiyorum. Lütfen o zamandan bu yana neler yaşandığına bir kez daha bakın. Sizlerden, kararınızı gözden geçirmenizi tavsiye ediyorum. Vatansever kardeşlerime sesleniyorum, bir daha düşünün.

"DARBE SENARYOLARINI EN İYİ SİNCAN BİLİR"

Darbe senaryolarını en iyi Ankara bilir, Sincan bilir. Bugün milli tanklarımız sadece ve sadece ülke güvenliği için yürür. Silahlı kuvvetlerin dünyaya gücünü göstermek için yürür. Millete güç göstermek için bir daha bu sokaklarda tanklar yürümeyecek. 

ÖZGÜRLÜKLERDEN GERİYE ADIM ATMADIK

Türkiye demokrasiden, özgürlüklerden geriye bir tek geri adım atmadı. Artık su hedefine doğru yürüyor. O suyu tersine akıtmak mümkün mü?

İTHAL ADAMLARLA BU İŞ OLMAYACAK

İthal tanklarla, ithal adamlarla bu iş olmayacak. Kemal Derviş'lerle bu iş olmaz. Zorbaların dediği değil önce Allah'ın sonra milletin dediği oldu. Paralel çeteler karanlık senaryolar yazdılar ama planları tutmadı.

ANKARA YATIRIMLARI

Dar gelirli vatandaşlarımıza daire. Başkentte evi olmayan kimse kalmayacak. Termal turizmin başkenti yapacağız. 2 hastane yapıyoruz dünya ölçüsünde. Yeni teleferik hattı kuracağız. Kızılay - Dikmen - Etlik hattını başlatacağız. Ankara'ya fuar ve kongre merkezi yapacağız.