BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Baroni Aykut Kocaman için ne dedi?

Fenerbahçe’nin en çok tartışılan isimlerinden biri olan Cristian takımdan ayrılıyor mu?

Abone ol

Brezilyalı yıldız, 2014’e kadar takımda kalmayı planladığını belirtti, Teknik Direktör Aykut Kocaman için “Hocam ile ilişkim hiçbir zaman bozulmadı, bozulamaz da. Benim kötülüğümü isteyeceğini hiç sanmıyorum” diye konuştu.

Fenerbahçe’nin Brezilyalı oyuncusu Cristian Baroni, sözleşmesinin bitimi olan 2014 yılına kadar takımda kalacağını söyleyip, sezon sonunda da ayrılma niyetinde olmadığını bildirdi.

Milliyet’ten Yusuf Kobal'ın sorularını yanıtlayan sambacı, Türkiye’de sıcak bir ortamın içinde yer aldığını belirterek, “Geldiğim andan itibaren bana gösterilen misafirperverlik çok iyi. Şikayet edeceğim hiç bir nokta yok” dedi.

Bu sezon kadroya girmekte sorunlar yaşayan Cristian, “Geçen yıl şampiyonluğu son maçta  kaybetmedik. Sene içinde hatalar yaptık. Bursa’ya karşı kendi evimizde 3-2 verdiğimiz maç vardı mesela. İş son maça kaldı ve bu ufak hatalar nedeniyle şampiyonluğu kaçırdık” diye konuştu. 

‘Emre ile uyumluyuz’
“Aslında yanımda bir oyuncu tercihi yapmam. Fenerbahçe orta alanında benim pozisyonumda oynayan oyuncuların kalitesi belli. Emre ile birlikte oynadığımız için onunla birlikte uyum içinde olduğumuzu söyleyebilirim. Çünkü onunla birlikte oynadığımız zamanlar daha çok oldu ve ona fazlası ile alıştım. Gökay ile de iyi bir uyum yakalıyorum. Bunu da söylemeden geçemeyeceğim.”

‘Alex bizim aynamız gibi’
“Alex bizim aynamız, bizim saha içindeki liderimiz. O olduğu zaman sahada sıkıntıları en iyi şekilde gözlemliyor ve bu sorunlara çözüm üretiyor. Bir kumandan edasında ve ne yapmamız gerektiğini söylüyor. Benim kariyerimde birlikte oynadığım en kaliteli oyunculardan birisi Alex. Ona destek vermemiz gerekir ki ondan en büyük faydayı alalım. Fenerbahçe’nin her şeyi diyebilirim.”