BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Arda sahalara ne zaman dönüyor?

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Arda Turan, sakatlık durumuyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Abone ol

G.Saray Kaptanı Arda Turan, pubisindeki ödemin büyük oranda geçtiğini belirtirken 10-15 gün içinde idmanlara başlayıp, oynayabileceğini söyledi.

Vatan'dan Halid Kayacan imzalı habere göre, Arda, dün Nike tarafından özel olarak üretilen Nike CTR360 Maestri II Elite kramponunun tanıtımına katılırken, 2 hafta sonra takımla antrenmanlara başlayabileceğini söyledi. Yanlış ameliyat ile ilgili iddiaların gerçek dışı olduğunu belirten Arda sakatlığı ile ilgili “Pubisimdeki ödem büyük bir ölçüde geçti. Ufak bir tendinitim var, onu da atlattığım zaman umarım 10-15 gün içinde takımla antrenmana başlayıp oynayabileceğimi düşünüyorum. Ağrılarım devam ederse takıma dönüş sürem uzayabilir” diye konuştu.

BU sezon kendileri için hoş bir lig olmadığını da belirten genç yıldız “Elimizden geldiğince en iyisini yapmaya çalışacağız. İyi futbol oynayıp taraftarımızı mutlu etmeye çalışacağız. Kupayı kazanarak Avrupa’ya gitmenin yollarını arayacağız. Maalesef bu sene bizim için böyle geçti. Umarım daha iyi olur” dedi.

‘HEDEFİMİZ İKİNCİLİK’ 

ARDA, Milli Takım’ın Euro 2012 şansıyla ilgili olarak ise şunları söyledi “Gerçekçi olmak gerekirse Almanya 1.’liği garantiledi diyebiliriz. Bundan sonra bizim amacımız grubu 2. bitirip Euro 2012’ye katılmak olacak. Önümüzde Belçika ve Avusturya gibi çok ciddi rakipler var. Toparlanarak gruptan çıkmaya çalışacağız” dedi.