BIST 10.046
DOLAR 32,48
EURO 34,85
ALTIN 2.420,99
HABER /  GÜNCEL

Banka kredisiyle esrar almış

Bu kadarına da pes doğrusu! Banka kredisi çekti ama borç harç için kullanmadı. Bankadan aldığı parayla esrar aldı.

Abone ol Antalya'nın Kemer İlçesi'nde Emniyet Müdürlüğü ekipleri, bankadan aldığı krediyle esrar alıp satmaya çalışan 36 yaşındaki tur rehberi H.M.A.'nın kaldığı lojmanda 4 kilo esrar ele geçirildi.

İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, ilçe merkezinde bulunan bir tur şirketinde rehber olarak çalışan H.M.A.'yı gelen ihbar üzerine takibe aldı. Liman Caddesi'nde bulunan tur şirketine ait lojmanda kalan ve bu lojmanda uyuşturucu madde depolama ve satma işi yaptığı belirlenen H.M.A.'nın kaldığı lojmanına polis ekiplerince baskın düzenlendi. Yapılan aramada 4 kilo esrar ve esrar satışından temin edildiği tahmin edilen 3 bin TL paraya el konuldu. Gözaltına alınan H.M.A. Adliye'ye sevk edildi.

Esrarı 1 hafta önce Kemer'den kiraladığı otomobille şehir dışından getirdiği belirlenen H.M.A.'nın daha önce bir bankadan kredi kullandığı da ortaya çıktı. H.M.A.'nın rakamı açıklanmayan banka kredisini uyuşturucu madde almak için kullandığı belirtildi.

Zanlının 2002 yılında Almanya'da yaşarken, Hollanda'dan Almanya'ya yaklaşık 20 kilo uyuşturucu madde sokarken yakalandığı ve aldığı hapis cezasını çektikten sonra sınır dışı edildiği ortaya çıktı.