BIST 9.717
DOLAR 32,48
EURO 34,94
ALTIN 2.435,80
HABER /  SPOR

Aragonesten Alex yorumu

Aragones, Brezilyalı yıldızı Alex için, "Burada kalmayı sonuna kadar hak ediyor" dedi...

Abone ol Fenerbahçe Teknik Direktörü Luis Aragones, Bursaspor’u 2-0 yendikleri maçta oyunun hakimi olduklarını söyledi.

İspanyol hoca, kupada bir üst tura çıkma açısından önemli bir maçı kazandıklarını belirterek, “Sayıca fazla pozisyon üretemedik, ama rakip de fazla pozisyon üretemedi” dedi.

Aragones, Gökhan Emreciksin ile Abdülkadir’in transferleriyle ilgili ise şunları kaydetti:

“Abdülkadir genç bir oyuncu, onu fazla tanıma fırsatım olmadı. Gökhan’ı biliyorum, teknik anlamda iyi bir futbolcu. İki oyuncu da savaşmak için geldi. Önemli bir takıma geldiklerini hatırlattım.”

İspanyol hoca, çok fazla gülen bir insan olmadığını belirterek, “Oyuncular gün geçtikçe beni daha iyi anlamaya başladılar. Oynatmak istediğim futbol, onların daha fazla hoşuna gitti. Ben her zaman topa sahip olan, topla savunma yapan bir takım yaratmaya çalışıyorum. Gün geçtikçe de bunu yapıyoruz” ifadelerini kullandı.

Aragones Kaptan Alex ile ilgili olarak da “Alex takımın çok önemli bir oyuncusu. Burada kalmayı hak eden oyuncuların başında geliyor. Umarım gitmez. Biz onunla uzun yıllar devam etmek istiyoruz. Okuduğum ve takip ettiğim, gördüğüm haberlerden kontratını uzattı diye biliyorum. Bu konu hakkında bildiklerim bunlar” yorumunu yaptı.