BIST 9.080
DOLAR 32,36
EURO 34,96
ALTIN 2.325,19
HABER /  GÜNCEL

Üzülmezin üniversite teşekkürü

Konya Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı, TOBB Başkan Yardımcısı Hüseyin Üzülmez, son meclis toplantısında konuştu.

Abone ol Konya Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı, TOBB Başkan Yardımcısı Hüseyin Üzülmez, dönemin son meclis toplantısında Meclis Üyeleri'ne teşekkür etti.

Konya Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı, TOBB Başkan Yardımcısı Hüseyin Üzülmez, dönemin son meclis toplantısında, KTO-KARATAY Üniversitesi'nin kurulmasına destek olan Meclis Üyelerine teşekkür etti. "Sizler Üniversite kurma kararımıza destek vermekle tarihe geçtiniz" diyen Üzülmez, ortaya çıkan başarının Konya Ticaret Odası Meclisi'nin birlik beraberliği sayesinde elde edildiğini söyledi.

Konya Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı, TOBB Başkan Yardımcısı Hüseyin Üzülmez, dönemin son meclis toplantısında Meclis Üyeleri'ne hitaben yaptığı konuşmada, "Dört yıllık çalışma süresi içerisinde Meclis üyelerimizle birlik, beraberlik içerisinde Konya'yı en iyi şekilde temsil ettik"dedi.

Konya Ticaret Odası Meclisi'nin tarihe kayıt düştüğünü, bu dönem mecliste görev alanların tarihe geçtiğini ifade eden Başkan Üzülmez, "Bu çatı altında ciddi çalışmalara, ciddi projelere hep birlikte imza attık. KTO-KARATAY Üniversitesi'ni kurma kararı ve çalışmalarıyla tarihe kayıt düştük. Şehrimizi tarihi misyonuna yeniden kavuşturduk. Bu onur bu gurur Konya Ticaret Odası Meclisi'nin ve O'nun değerli üyelerinindir. Üniversite konusunda bir çok eleştiriler aldık. Yılmadan, sabırla çalışmaya devam ettik. Bu sabır ve çalışma karşılığında hedefimize ulaştık. Bu başarıyı sizin gibi dik duran, güçlü ve güvenilir bir ekiple gerçekleştirdik. Başarımızı küçümseyerek gölgelemeye çalışanlara son olarak şunu söylüyorum. Bu Üniversite'nin bayrağı dalgalandıkça, bunda emeği olan herkes, hatta çocuklarımız ve torunlarımız bundan onur ve gurur duyacaklardır" dedi.

Üzülmez, 10 Ocak 2009'da yapılacak Meslek Komitesi seçimlerinde de yine kazananın Konya olacağını ifade ederek, seçimlerin Konya Ticaret Odası'na, Üyelerine, Konyalı esnaf, sanayici ve tüccarlara hayırlar getirmesini diledi.