BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,95
ALTIN 2.439,19
HABER /  SPOR

Avrupa Volkanı gözetliyor

Fenerbahçe'nin Volkan ile yaptığı transfer görüşmelerini en az dört kulüp yakından izliyor..

Abone ol

İtalyan Palermo ve Napoli, İngiliz Tottenham ile başta Panathinaikos olmak üzere birçok Yunan kulübü, tecrübeli file bekçisini bonservis bedeli ödemeden kadrolarına katmak için pusuda bekliyor

Fenerbahçe yönetimi, geçen pazartesi günü iç transfer görüşmelerine başladı. Sarı-Lacivertliler, Alex'in yakın arkadaşı ve menajeri Christian Butcher'in Türkiye'ye gelememesi nedeniyle yabancı futbolcular yerine ilk görüşmeyi Volkan Demirel ile yapmayı tercih etti. Menajer Erdinç Şehit ile Fenerbahçeli yöneticilerin ilk tur görüşmelerinin olumlu bir havada geçtiği bildirilirken, pazartesi günkü bu toplantı Sarı-Lacivertli taraftarlar kadar Avrupa'nın önemli kulüpleri tarafından da merakla takip edildi. Volkan'ın 27 gibi bir kaleci için en ideal yaşta olması, Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Futbol Şampiyonası'ndaki tecrübesi nedeniyle milli kaleciyle yakından ilgilenen Avrupalılar, en önemlisi, bonservis bedelinin olmamasını büyük bir fırsat olarak değerlendiriyor.

BU KALECİ KAÇMAZ

Özellİkle Yunan kulüpleri, uzun süredir Volkan'ın peşinde ve Fenerbahçe'nin tecrübeli kalecisini transfer etmek istediklerini de gizlemiyorlar. Yunan takımları içinde Volkan'ın maliyetini karşılayacak maddi güce sahip en önemli kulüp olarak Panathinaikos öne çıkıyor. Pana'nın dışında İtalyan Palermo ve Napoli ile İngiliz Tottenham da Volkan seviyesindeki bir kaleciyi bedavaya transfer etme fırsatını kaçırmak istemiyor. Avrupalılar, Volkan'ın Fenerbahçe ile yeniden anlaşmaması için adeta dua ediyorlar.