BIST 9.809
DOLAR 32,53
EURO 35,00
ALTIN 2.431,42
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Balıkesir'de komşuların o tartışmasında cinayet

İhlas Haber Ajansı
İhlas Haber Ajansı

BALIKESİR'de komşuların 'koyun' tartışmasında 2 ölüm geldi. Tarlasına domuzları kovmak için giden Nedim Kaya (44), komşusu Ramazan Eklioğlu'na (44) ait koyunları gördü. İki komşu arasında bu yüzden tartışma çıkınca Eklioğlu, av tüfeği ile komşusunu öldürdü. Olay sonrası kaçan Eklioğlu da tüfekle vurulmuş şekilde ölü bulundu.

Abone ol

Havran ilçe merkezine 22 kilometre uzaklıktaki kırsal Karaoğlanlar Mahallesi'nde meydana gelen olayda tarlasına giren domuzları kovmak için arazisinin bulunduğu bölgeye giden Kaya, burada Eklioğlu’na ait koyunların tarlasına girdiğini gördü. Bunun üzerine iki komşu arasında başlayan tartışmanın büyüyerek kavgaya dönüşmesi üzerine Eklioğlu, yanında bulunan ruhsatsız av tüfeği ile Kaya'ya ateş etti.

Bölgeye ihbar üzerine gelen jandarma ve sağlık ekipleri Nedim Kaya’nın öldüğünü tespit etti. Olay yerinden kaçan katil zanlısının yakalanması için çalışma başlatan jandarma ekipleri, olayın meydana geldiği Karaoğlanlar Mahallesi'nde bir ağılda Eklioğlu'nun da cansız bedenini buldu.

İntihar ettiği üzerinde duruluyor

Jandarma olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı kriminal çalışma sonrasında Eklioğlu'nun da tüfek ile vurularak öldüğü tespit edildi. Eklioğlu'nun olay sonrasında intihar ettiği tahmin ediliyor. Öte yandan Kaya ve Eklioğlu'nun cenazeleri otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

BU FOTO GALERİYE BAKIN
MasterChef Türkiye'de takımlar belli oldu kaptanlar yarıştı bakın kim kazandı
Foto Galeri MasterChef Türkiye'de takımlar belli oldu kaptanlar yarıştı bakın kim kazandı Galeriye Gözat