BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Balıkesir'de fotoğraf sergisi açıldı

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, belediye sağlık merkezi tabibi Dr. Cengiz Kaypak, sağlık merkezinin koridorunda ‘Babalar ve Oğullar’ konulu 4. fotoğraf sergisini açtı.

Abone ol

‘Burhaniye’yi Temizleyenler’, ‘Burhaniye den İnsan Manzaraları’ ve ‘Aynı Yuvanın Kuşları’ adlı sergilerden sonra açılan ‘Babalar ve Oğullar’ adlı açılan sergide yer alan 60 fotoğraf ilgi gördü.

‘Babalar ve Oğullar’ sergisinde İvan Turgenyev’in eserinden esinlendiğini belirten Dr. Cengiz Kaypak, serginin 2 ay açık kalacağını söyledi.

Bundan sonra eğitim ve öğrencilerle ilgili sergi açacaklarını belirten Dr. Cengiz Kaypak, “Sergide baba ve oğul fotoğraflarını alt alta koyduk. Eski insanların hatırlanmasını sağladık. Sergimiz ilgi gördü. Bundan sonra da öğrenci fotoğraflarının yer aldığı bir sergi açacağız. Sergilerin devamı gelecek” dedi.

Serginin açılışını yapan Belediye Başkanı Fikret Akova da, “Dr. Kaypak’a teşekkür ediyorum. Fotoğraflar hep tanıdık kişilerden oluşuyor. Anılar şeridi adeta gözümüzün önünden geçti” dedi. Sergide fotoğrafı yer alan Şükrü Özgüçlü, “Rahmetli babamın ve amcalarımın fotoğraflarını burada görmek beni duygulandırdı. Dr. Cengiz Kaypak’a teşekkür ediyorum” dedi.

Celal Semercioğlu da, Dr. Kaypak’a teşekkür ettiğini bildirdi.