BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  DÜNYA

Dört çocuklu kadının feci sonu

Almanya'nın başkenti Berlin'de yaklaşık iki ay önce kaybolan Türk kadının cesedi 28 yerinden bıçaklanmış şekilde bulundu.

Abone ol

Berlin'de 28 Haziran tarihinden bu yana kayıp olan Gülşen Mumcuoğlu (28) isimli 4 çocuk annesi kadının cesedi bulundu. Gülşen Mumcuoğlu'nun cesedi vatandaşların ihbarı üzerine, Spree Nehri üzerindeki bir bentte çöp torbasının içine konulmuş şekilde bulundu. Yapılan otopsi sonucu cesedin Gülşen Mumcuoğlu'na ait olduğu ve 28 yerinden bıçaklandığı belirlendi.

BEBEKLERE MAMA ALMAK İÇİN ÇIKMIŞ

Kızlarından haber alamayan anne ve babasının polise haber vermesiyle polis Gülşen Mumcuoğlu'nu arama çalışmalarını başlatmıştı. Gülşen Mumcuoğlu'nun kocası F.M. polise verdiği ifadesinde eşinin bebeklerine mama almak için evden çıktığını ve bir daha da dönmediğini iddia etmişti. Gülşen'in babası kızının kocasıyla arasının bozuk olduğunu, sürekli tartıştıklarını ve son zamanlarda sürekli kendi evlerine geldiğini söylemişti. Polis şüpheli olarak F.M'yi gözaltına aldı.

Öte yandan, ailenin komşuları ise evden sürekli kavga sesleri duyduklarını söylediler. Alman komşu Uwe S. kocanın sürekli sinirli olduğunu söyleyerek, "Her zaman sesler duyuyorduk. Kocasının eşiyle tartışmasını duydum. Birkaç hafta evden önce korkunç bir çığlık duydum ve o günden beri evde sessizlik hakim. Onunla karşı karşıya gelmek istemiyorum, sokakta gördüğüm zaman yolumu değiştiriyorum. Onu tahrik etmek istemiyorum" dedi.

"KOCASI HER ZAMAN BAĞIRIYORDU"

Ailenin alt komşusu Kimberly ismindeki bir Alman ise, "Onun (kocanın) her zaman bağırdığını duyuyordum. Çocuklara da bağırıyordu ve çocukların gözlerinde yaş oluyordu. Yabancılara karşı her zaman nazik davranıyordu ama yalnızken sinirli gözüküyordu. Çok korkunç" dedi. Salı günü gözaltına alınan koca F.M'nin beş yıla kadar hapsi isteniyor.