BIST 9.525
DOLAR 32,53
EURO 34,74
ALTIN 2.493,33
HABER /  DÜNYA

Balık kavgası: 4 yaralı

Adana’nın Yumurtalık ilçesinde, denizdeki bir balığı yakalamak isteyen iki grup arasında çıkan kavgada 2’si ağır 4 kişi yaralandı.<br/>Edini...

Abone ol

Adana’nın Yumurtalık ilçesinde, denizdeki bir balığı yakalamak isteyen iki grup arasında çıkan kavgada 2’si ağır 4 kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye göre olay, Kemalpaşa Mahallesi Tarım Kredi Kooperatif Sosyal Tesisleri plajı önünde meydana geldi. Ceyhan ilçesinden denize girmek için gelen Ercan Y. (18) ile Arda K. (24) denizde büyük bir balık görerek balığı yakalamak istedi. Bu sırada o bölgede derenin kenarında ineklerini otlatan Coşkun T. (19) ve Ramazan S. de (29) balığı yakalamak için denize koştu. İki grup balığı almak için çalışırken, aralarında tartışma çıktı Tartışma sahilde de devam edince, şahıslar birbirlerini taş, sopa ve bıçakla yaraladı.
Bacağından bıçak darbesi alan Arda K. (24) otomobil ile Ercan Y. (18), Coşkun T. (19) ve Ramazan S. (29) ise olay yerine çağrılan ambulanslarla Yumurtalık Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından durumları ağır olan Ercan Y. ve Arda K. Ceyhan Devlet Hastanesi’ne sevk edildi.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
(İHA)