BIST 9.716
DOLAR 32,55
EURO 34,82
ALTIN 2.430,69
HABER /  DÜNYA

Milli atletin baba ocağına ateş düştü

Muğla’nın Bodrum ilçesinde göçük altında kalan milli atletin ölümü ilçeyi yasa boğdu. <br/>Milli atlet Murat Karabaş’ın Bodrum’a bağlı Bitez...

Abone ol

Muğla’nın Bodrum ilçesinde göçük altında kalan milli atletin ölümü ilçeyi yasa boğdu.
Milli atlet Murat Karabaş’ın Bodrum’a bağlı Bitez beldesinde oturan ailesi, genç atletin göçük altında kalarak ölümü sonrası sinir krizleri geçirdi. Milli atletin cenazesi otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumuna gönderilmişti. Karabaş’ın cenazesi otopsi sonrası Bitez beldesine getirileceği ve adliye camisinde kılınacak cenaze namazının ardından Bitez mezarlığında toprağa verileceği öğrenildi.
Milli atletin bir ay önce nişanladığı 26 yaşındaki Nurcan Alagöz ile yarış esnasında tanışarak bir ay önce nişanlandı. İzmir’de yapılan nişanın ardından Bodrum’a dönen Karabaş, ağabeyi ile inşaatlarda çalışmaya başladı. KPSS sınavına giren Milli atletin, para biriktirip evlilik hazırlığı yaptığı öğrenildi. Milli atletin ölümü üzerine Bodrum’a gelen nişanlısı Alagöz cenaze evinde sinir krizi geçirip, ağıtlar yakarak “hani birlikte koşacaktık” diyerek feryat etti.
Karabaş’ın yakınları göçükle ilgili bilgi vererek, “Biz göçük alanına dün gittik. Olay yerinde hiçbir tedbir yoktu. Çok az toprak vardı. Ama göçük sonrası tamamıyla toprak altında kaldığı için hayatını kaybetti. Olayda okulun da ihmalinin de olduğunu düşünüyoruz” dedi.
Öte yandan, milli atletin abisi Mehmet Karabaş’ın ise 5 yıl önce motosiklet kazasında hayatını kaybettiği öğrenildi.
(İHA)