BIST 9.926
DOLAR 32,44
EURO 34,76
ALTIN 2.440,96
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

Bakan Yazıcı da yağmur yüzünden mahsur kaldı

Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, şiddetli yağış nedeniyle AK Parti seçim aracına sığındı.

Abone ol

Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Eminönü'nde AK Parti seçim standını ziyaret ettiği sırada aniden bastıran sağanak yağmur nedeniyle zor anlar yaşadı.

Yazıcı, korumaları ve stant görevlileriyle birlikte şiddetli yağmurdan korunmak için kapalı kasa seçim kamyonetine bindi ve yağmurun dinmesini bekledi.

20 DAKİKA BEKLEDİ

Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Ak Parti seçim standı ile Mısır Çarşısı esnafını ziyaret etmek için gittiği Eminönü'nde şiddetli yağmur nedeniyle zor anlar yaşadı. Yazıcı, aniden bastıran yağmurdan korunmak için korumaları ve stant görevlileriyle birlikte seçim kampanyası için hazırlanan kapalı kasa kamyonete bindi. Programına kısa bir ara veren Yazıcı burada yaklaşık 20 dakika yağmurun dinmesini bekledi.

YAĞMUR BEREKETTİR

Yağmurun şiddeti Bakan Yazıcı'yı hayrete düşürdü. Basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Yazıcı yağmuru zevkle izlediğini söyledi. Bir gazetecinin "Yağmur nedeniyle mağdur oldunuz mu?" şeklindeki sorusuna Yazıcı, "Hayır mağdur olmadım. Yağmur berekettir, su hayattır. Yağan yağmurun, akan suyun kimseye zarar vermeden akışını sağlamak belediyelerin ve yerel yönetimlerin işidir. Allah yağmurdan, sudan, bereketten eksik etmesin" diye yanıt verdi.

İŞTE O ANLAR