BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

İstanbul’da bir kuyumcu soygunu daha

İstanbul Küçükçekmece’de bulunan bir kuyumcuya öğle saatlerinde gelen silahlı 5 kişi, dükkan sahibini etkisiz hale getirdikten sonra yaklaşı...

Abone ol

İstanbul Küçükçekmece’de bulunan bir kuyumcuya öğle saatlerinde gelen silahlı 5 kişi, dükkan sahibini etkisiz hale getirdikten sonra yaklaşık 4 kilogram altınla kayıplara karıştı.
Olay Küçükçekmece Cumhuriyet Mahallesi Aşık Veysel Caddesi üzerinde bulunan bir kuyumcuda meydana geldi. İddiaya göre öğle saatlerinde dükkana gelen biri kadın 5 kişi kuyumcuyu uzun namlulu silahla etkisiz hale getirdi. Kuyumcuda bulunan yaklaşık 4 kilogram altını alan soyguncular, kayıplara karıştı. Çevrede bulunan vatandaşlar da soyguncuları bir süre kovalarken, zanlılar ateş açarak ara sokakta izlerini kaybettirdi.
Çevrede bulunan vatandaşlar ve iş yeri sahibinin haber vermesiyle olay yerine gelen çok sayıda polis ekibi, kuyumcuda parmak izi çalışması yaptı. Kuyumcu ve çevrede bulunan iş yerlerinde bulunan güvenlik kameralarını da izleyen ekipler, kaçan soyguncuları yakalamak için geniş çaplı soruşturma başlattı.
(İHA)