BIST 9.772
DOLAR 32,57
EURO 35,00
ALTIN 2.431,05
HABER /  GÜNCEL

Adeta dereye döndü

İstanbul Bayrampaşa’da aniden bastıran sağanak yağış sokakları adeta dereye döndürdü. Bazı evleri su basarken, trafikteki araçlar ilerlemekt...

Abone ol

İstanbul Bayrampaşa’da aniden bastıran sağanak yağış sokakları adeta dereye döndürdü. Bazı evleri su basarken, trafikteki araçlar ilerlemekte güçlük çekti.
İstanbul’da öğle saatlerinde aniden bastıran sağanak yağış hayatı felç etti. Özellikler Avrupa yakasında etkili olan yağış, Bayrampaşa sokaklarını adeta dereye döndürdü. Tıkanan mazgallar nedeniyle sokaklar dereye dönerken, sürücüler güçlükle ilerlemeye çalıştı. Çevrede bulunan vatandaşlar ise dereye dönen yolları cep telefonlarıyla görüntüledi. Ayakkabılarını çıkartan vatandaşlar dere gibi akan su üzerinde paçalarını sıvayarak yürümeye çalıştığı görüldü. Bazı evlerin giriş katları ise su altında kaldı. Evini su basan vatandaşlar, kendi imkanlarıyla suyu tahliye etmeye çalıştı. Yağmurun ardından ise Bayrampaşa sokakları adeta çamur yığınına döndü. Mazgalların açılmasıyla çekilen suyun ardından kalan çamur yığınları kepçe yardımıyla temizlendi. Toprak birikintilerini kürekle ile temizleyen belediye çalışanları ardından hortum ile sokakları yıkadı.
(İHA)