BIST 9.080
DOLAR 32,36
EURO 35,03
ALTIN 2.323,95
HABER /  GÜNCEL

Türk futbolu yasta

Türkiye Futbol Federasyonu ile Fenerbahçe ve Beşiktaş kulüpleri, sabah saatlerinde yaşanan talihsiz kaza sonucu hayatını kaybeden Sabah Gaze...

Abone ol

Türkiye Futbol Federasyonu ile Fenerbahçe ve Beşiktaş kulüpleri, sabah saatlerinde yaşanan talihsiz kaza sonucu hayatını kaybeden Sabah Gazetesi foto muhabiri Erkan Koyuncu için başsağlığı mesajı yayımladı.

TFF
TFF’nin internet sitesinden yayımlanan mesajda, "Galatasaray Spor Kulübü Futbol Takımı’nın bugün Florya Metin Oktay Tesisleri’nde yapılan antrenmanında talihsiz bir kaza geçirerek ağır yaralanan Sabah Gazetesi Foto Muhabiri Erkan Koyuncu’nun hayatını kaybettiğini büyük üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. Merhum Erkan Koyuncu’ya Allah’tan rahmet, ailesi, sevenleri ve basın camiasına başsağlığı dileriz" denildi.

FENERBAHÇE
Sarı-lacivertli kulübün internet sitesinden yayımlanan mesajda, "Sabah Gazetesi foto muhabiri Erkan Koyuncu’nun, geçirdiği talihsiz bir kaza sonucunda kaldırıldığı hastanede vefat ettiğini üzülerek öğrenmiş bulunmaktayız. Erkan Koyuncu’nun ailesi, yakınları ve meslektaşlarının acısını paylaşır, merhuma Allah’tan rahmet dileriz" denildi.

BEŞİKTAŞ
Siyah-beyazlı kulübün internet sitesinden yayımlanan mesajda, "Sabah gazetesi foto muhabiri Erkan Koyuncu’nun geçirdiği talihsiz kaza sonucu yaşamını yitirdiğini üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Foto muhabiri Erkan Koyuncu, bu sabah Galatasaray futbol takımının antrenmanını takip etmek üzere geldiği Florya Metin Oktay Tesisleri’nde talihsiz bir kaza geçirdi. Bakırköy Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Koyuncu, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Merhum Erkan Koyuncu’ya Allah’tan rahmet; ailesine, mesai arkadaşlarına, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı dileriz" ifadeleri yer aldı.
(İHA)