BIST 9.804
DOLAR 32,53
EURO 34,98
ALTIN 2.429,58
HABER /  GÜNCEL

Bakan Koç neden uyuyor?

Turizm ve Kültür Bakanı Atilla Koç yaptığı bir konuşmada neden uyuduğunu açıkladı. Bizim bilmediğimiz bu sebep ne?

Abone ol

Kültür ve Turizm Bakanı Atilla Koç, bundan sonra tembelliklerin cezalandırılacağını belirterek, "Böyle bir düzene girmek için sivrisinek gibi herkesin başında vızıldayıp duruyorum. Ama merak etmeyin, benim sokmamdan ancak memlekete hayır gelir. Sıtma falan olmazsınız" dedi.

Afyonkarahisar'daki temaslarını sürdüren Kültür ve Turizm Bakanı Atilla Koç, Korel Thermal Resort Otel'in Fizik Tedavi Rehabilitasyon Merkezi'ni hizmete açtı. Açılış öncesinde düzenlenen törende konuşan Bakan Koç, törene kadın katılımcının fazla olması nedeniyle memnuniyetini dile getirdi. "Eğer bir yerde hanımefendiler yoksa hiç birşey yoktur" diyen Koç, "Bu gibi toplantılara pedagojide fırsat eğitimi deniliyor. Fırsattan eğitim imkanı çıkar mı? Çıkar. Bu imkanları hepimiz iyi kullanmalıyız. Hepimiz birbirimize bir şeyler anlatmalıyız. Ama palavra olmadan. Zaten fazla palavra atarlarsa uykumu getiriyorlar" diye konuştu.

13 Ocak'ta Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer tarafından tasdik edilen yeni bir torba kanunun yürürlüğe girdiğini hatırlatan Bakan Koç, "Kanunda bir müessese var. Tabi Amerika'yı yeniden keşfedecek değiliz. Avrupa'da tatbik edilen bir hususu Türkiye'ye getiriyoruz. Kanun ve yönetmelik çıktı. Mesele, belediye reislerine, valilere ve yatırımcılara kaldı. Bazıları çalışıyor, bazıları çalışmıyor. Bazıları da çalıştığını zannediyor. Türk idaresinde ihmal-i mesuliyet değil, icra-i mesuliyet olduğu için, şimdiye kadar çalışmalar cezalandırılmıştır. Ama inşallah bundan sonra tembellikler cezalandırılacaktır. Böyle bir düzene girmek için sivrisinek gibi herkesin başında vızıldayıp duruyorum. Ama merak etmeyin, benim sokmamdan ancak memlekete hayır gelir. Sıtma falan olmazsınız" şeklinde konuştu.