BIST 10.107
DOLAR 32,38
EURO 34,78
ALTIN 2.410,33
HABER /  GÜNCEL

Bahçeliye açız diye bağırdılar

Miting meydanlarında tansiyon yüksek. Bahçeli, Osmaniye'de miting yaptı, o sırada bir grup "açız açız" diye bağırmaya başladı.

Abone ol

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ''Bu seçim sadece belediye başkanlığı, il genel meclisleri, belediye meclis üyelerinin belirlenmesi değil, ülkemizin geleceğinin belirlenmesinde bir kilometre taşı olacak'' dedi.

Bahçeli, Osmaniye'nin Toprakkale ilçesindeki Toprakkale Meydanı'nda vatandaşlara hitap etti. Bu seçimin önceki seçimlerden çok daha farklı anlamlar içerdiğini belirten Bahçeli, hangi partiden olursa olsun oy verme çağına gelen herkesi, sandık başına giderek yüksek katılımı sağlamaya çağırdı.

BU SEÇİM TARİHİ FIRSAT

29 Mart seçimlerinin tarihi bir fırsat olduğunu ifade eden Bahçeli, şöyle konuştu:

''Sandığa vardığımızda geçmişte olanları iyi değerlendirmeli, vicdanımızın sesini dinleyerek oyumuzu kullanmalıyız. Oylarımızı ipotek altına aldırmayalım. Kendi irademizle oy verirsek Türkiye'de demokrasinin yerleşmesi imkanına kavuşuruz. Bu seçim sadece belediye başkanlığı, il genel meclisleri, belediye meclis üyelerinin belirlenmesi değil, ülkemizin geleceğinin belirlenmesinde bir kilometre taşı olacak.''

AÇIZ DİYE BAĞIRDILAR YANIT ŞU OLDU...

Mitinge katılan bazı vatandaşların ''açız, açız'' diye bağırması üzerine Devlet Bahçeli, ''Onu bizden önce AK Parti'ye söyleyeceksiniz. Türkiye'deki işsizlik, kimsesizlik, bütün bunları dikkate alarak bu seçimin önemli olduğunu vurguluyorum.  İşte bunları aşabilmek için, mahalli seçimlerde AK Parti'ye bir ihtarda, uyarıda bulunmakta yarar var. Bunu yapmadığımız takdirde yolsuzluk, yoksulluk ve kimsesizlik devam edecektir'' dedi...

Konuşmasının ardından konvoy eşliğinde Osmaniye'ye hareket eden Bahçeli, yol boyunca sevgi gösterilerinde bulunan vatandaşların yanında durarak sohbet etti.