BIST 10.740
DOLAR 32,20
EURO 34,98
ALTIN 2.501,27
HABER /  GÜNCEL

Kardeşler rakip oldu aile bölündü

Bursa'nın İnegöl ilçesi öyle bir seçim yarışına tanık oluyor ki sormayın. İki kardeş rakip partiden aday olunca aile de bölündü.

Abone ol

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, Kıraç ailesinden 5 kardeşin 3'ü seçim yarışını AK Parti, 2'si de Saadet Partisi'nin kazanması için uğraş verirken, dayıları da MHP adayının seçim kampanyasında çalışıyor.

29 Mart Yerel Seçimleri için propaganda dönemi tüm Türkiye'de olduğu gibi Bursa'nın İnegöl ilçesine bağlı Akhisar Mahallesi'nde de oldukça renkli geçiyor.

5 KARDEŞ ÜÇ AYRI PARTİ

Belediye Başkan adaylarının Akhisar Mahallesi'ndeki seçim yarışı, Kıraç ailesinin 5 ferdinin ayrı partiler için aktif olarak çalışmasıyla daha da renkli bir hal alıyor.

Fevzi, Mehmet ve Adem Kıraç kardeşler AK Parti, diğer kardeşleri Turhan ve Recep Kıraç ise Saadet Partisi adına propaganda yaparken, kardeşlerin dayıları Osman Işık ise MHP adayının seçim yarışını önde tamamlaması için çabalıyor.

HİÇ BİR ZAMAN SORUN OLMADI

Saadet Partisi'nin mahalle teşkilat başkanı olan Turhan Kıraç, daha önce köy statüsünde olan Akhisar'ın, mahalle statüsüne alınarak İnegöl'e bağlandığını belirterek, ''Siyasi partilerimizin bölgede önemli çalışmaları var. Bizler de gönül verdiğimiz, programlarına inandığımız partilerin adaylarının başarısı için çalışıyoruz. Ailemiz içinde farklı partilere eğilimler var ancak biz bunu hiçbir zaman sorun yapmıyoruz. Önemli olan mahallemizin kazanması'' dedi.

DAYIMIZ DA MHP İÇİN ÇALIŞIYOR

AK Partili Fevzi Kılıç ise aile fertlerinin değişik partiler için çalışmalarının sorun teşkil etmediğini kaydederek, ''Çünkü önemli olan halkın beklentilerinin gerçekleşmesi için mücadele vermek. Biz hep bu bilinçle hareket ettik. Seçim çalışmalarımızda kavgadan yana değil, barış ve hizmetten yanayız. Bu örnek davranışımız da mahallemizde takdirle karşılanıyor. Dayımız da MHP için çalışıyor'' diye konuştu.