BIST 9.548
DOLAR 32,50
EURO 34,58
ALTIN 2.501,18
HABER /  GÜNCEL

Bahçeli'nin sağlık durumu için açıklama

Devlet Bahçeli'nin sağlık durumuyla ilgili olarak hastaneden yazılı açıklamada bulunuldu.

Abone ol

KOCAELİ'nin Çayırova İlçesi'nde bulunan özel bir hastanede anjiyo olan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin bugün istirahat edeceği bildirildi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli dün Çayırova'da bulunan Anadolu Sağlık Merkezi'nde anjiyo oldu. Devlet Bahçeli'nin sağlık durumuyla ilgili olarak hastaneden yazılı açıklamada bulunuldu.

Yapılan açıklamada, "MHP Basın Bürosu tarafından açıklamada belirtildiği üzere kendisi daha önce de planlanmış bir sağlık kontrolü çerçevesinde hastanemize yatırılmıştır. Kontroller dahilinde koroner anjiyografi yapılmıştır. Sağlık durumu son derece iyi olup, kendisi bugün de hastanemizde istirahat etmektedir" ifadelerine yer verildi.

Devlet Bahçeli'yi ziyaret etmek için hastaneye gelen MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı ise yaptığı açıklamada, "Sayın genel başkanımız bildiğiniz gibi kontrollü bir anjiyodan geçti. Sağlık durumu gayet iyi. Bugün de hastanede istirahatine devam edecek. Herkese çok selamları var. Sağlık durumu da gayet iyi, hiçbir sıkıntımız yok. Yarın da doktorlar tekrardan bakacaklar. Biliyorsunuz bu durumlarda en önemli şey doktorların ne söyleyeceği" dedi.