BIST 10.192
DOLAR 32,38
EURO 34,77
ALTIN 2.406,41
HABER /  POLİTİKA

Bahçeliden ülkücülere mektup

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli "Büyük Çatı Projesi"ne çok önem veriyor. Bu yüzden adresini bulduğu ülkücülere mektup yazdı.

Abone ol

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, başka partilerde görev yapan eski MHP’lilere mektup gönderdiğini bildirerek, "Herhangi bir nedenle kırgın olan, kızgın olan kişiler varsa, tekrar bir araya gelinmeli" dedi.

MEKTUP YAZDI DAVET ETTİ

Bahçeli, Ankara Anatolia Gösteri Merkezi’nde 7-9 Şubatta partisinin 40. kuruluş yıldönümünü kutlayacaklarını, partiye katılımların ve "Büyük Çatı Projesi"nin devam ettiğini vurguladı. Bu kapsamda başka partilerde görev yapan eski MHP’lilerin olduğunu, onlara 29 Aralık 2008 tarihinde mektup göndererek partiye davet ettiğini söyleyen Bahçeli, şöyle konuştu:

KÜSKÜNLER BULUŞMALI

"Adreslerini tespit ettiğimiz eski arkadaşlara mektup gönderdim. O mektupta hem Türkiye’nin genel durumu tarif ediliyor, hem de bir arada olmanın gerekliliği vurgulanıyor. Herhangi bir nedenle kırgın olan, kızgın olan kişiler varsa, tekrar bir araya gelinmeli. Hangi partide olursa olsun, geçmişi bizden olan arkadaşa diyoruz ki takdiri size bırakıyoruz. Ancak, Türkiye’nin böyle bir durumu, şartı var. Bir araya gelme zarureti var. Ne diyorsunuz?" 

[PAGE]

Bahçeli, dün Adapazarı Atatürk Spor Salonu’nda yapılan aday tanıtımında yaklaşık 5 bin kişiye hitap etti, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı yarışının AKP ile CHP arasında geçiyor gibi gösterilmesini eleştirdi. Bahçeli şunları söyledi:

ERDOĞAN'IN AYAĞI YERE BASTIRILMALI

Başbakan Erdoğan’ın ayağının yere bastırılması gerekmektedir. Gelin, kendinize gelin, Çeki düzen vermek için Tayyip Erdoğan beye biraz uyarı yapmak, ayaklarını yere bastırmak lazımdır. Yoksa sayın Başbakan ya havalananda, ya havada ya da başka ülkelerde dolanıp durup havadan ülke yönetmeye kalkıyor.

İŞSİZLİĞİ GÜNDEME GETİREN YOK

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı yarışı, AKP ve CHP’nin arasında geçiyor gibi gösteriliyor. Görüyorsunuz ki daha bismillah İstanbul’da biri ilan edilmiş, birisi dün ilan edilmiş. Ancak televizyonlarda bu ikisinin çarpışmasını gösteriyorlar. Efendim çizme giyilir mi, İstanbul’da kaybolursunuz, Şu mudur, bu mudur. Memleketin bölünmesini, kardeşliğin tehlikeye düştüğünü, işsizliği gündeme getiren yoktur.