BIST 9.722
DOLAR 32,56
EURO 34,83
ALTIN 2.430,96
HABER /  POLİTİKA

Bahçeli'den AK Parti ve HDP'ye özyönetim çıkışı!

MHP lideri Devlet Bahçeli, MHP Meclis Grubu'nda önemli değerlendirmelerde bulundu. Bahçeli'nin hedefinde AK Parti ve HDP vardı.

Abone ol

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MHP Grup Toplantısı'nda son dakika açıklamalar yaptı.

"Farkındaysanız hiçbir komşu ülke ile aramız yoktur. Kutuplaşmadığımız hiçbir ülke kalmamıştır" diyen Bahçeli, konuşmasının devamında "AK Parti hükümeti devamlı mayına basmaktadır. Denzilerimiz savaş gemilerinden geçilmemektedir. Ülkemizin Rusya'dan kaynaklanan ekonomik kaybı 9 milyar dolara çıkacağı yönündedir. Rusya Türkiye'ye karşı güç arayışı içerisindedir. Rusya aşırılıkları tırmandırmanın peşindedir. Gemisini füzesini bombasını alan ülkemize koşmuştur" dedi.

"TÜRKİYE'NİN GİTMESİ SON DERECE NORMALDİR"

Irak ile yaşanan Musul krizi hakkında açıklama yapan Bahçeli, "Türk askerini davet eden, Musul’un Beşika bölgesinde yer gösteren yine Irak'tır. Dünden bugüne ne değişmiştir? Bu maksatla Türkiye’nin, Türkmeneli’ndeki soydaşlarına ve Irak’taki diğer unsurlara eğitim ve yardım amacıyla gitmesi son derece normaldir. Bunun da büyütülecek bir yanı yoktur." dedi.

Bahçeli'nin konuşmasından satırbaşları:

Öğretmenini koruyamayan okulunu açık tutamayan bu hükümet ne iş yapmaktadır? Bu güne kadar cami yakıldığını kutsallarımıza el atıldığını hiç duydunuz mu. Bu şekilde korkak ve tabanzsız bir iktidar gördünüz mü. Taşıdığın başbakan sıfatına yaptıkların yakışmıyor.

"İHANET KAPATILMAYA ÇALIŞILIYOR"

Sen bu ülkenin başbakanısın ve yetki sendedir. Saray almış ipleri Davutoğlu konu mankeni durum aynen budur. İhaneti milli birlik ve kardeşlik uydurması ile kapatılmaya çalışılıyor. AK Parti PKK terör örgütüne boyun eğmiştir. Hiyanet alenileşmiştir. Türk vatanı adım adım kundaklanırken netleşen işbirlikçilik nasıl yorumlanacaktır. 

"DAVUTOĞLU BU DURUMA SEYİRCİ KALMIŞTIR"

Türkiye'nin bölünmesi için kurulan hain ittifakın bir ucunda HDP bir ucunda AKP vardır. Öz yönetim adı altında fiili başkaldırı örnekleri görülmüştür. HDP'nin bir eş başkanı da yönetim modeli olarak özerkliği ön göreceklerini utanmadan sıkılmadan öne sürmüşlerdir. İşin can sıkıcı kısmı ise Davutoğlu'nun bu duruma seyirci kalmasıdır. Erdoğan'ın başkanlık takıntısı milletimizin acısını alaya almaktan başka bir anlama gelmemektedir. 

"ANADOLU TÜRK VATANIDIR"

Tehlike çok büyüktür. Küresel güçlerin izlediği Suriye ya da Irak değil Türkiye'nin ne zaman çözülüp parçalanacağıdır. Anadolu coğrafyası ebedi Türk vatanıdır.