BIST 10.899
DOLAR 32,23
EURO 34,96
ALTIN 2.477,26
HABER /  SPOR

Bahçeli milli maça gitmiyor

MHP liderinin alışkanlıkları arasında maça gitmek yok. Maçı TV'den izleyecek. Ve işte maçla ilgili yorumu…

Abone ol



ZÜBEYİR KINDIRA
İNTERNETHABER

ANKARA- MHP lideri Devlet Bahçeli’nin maça gitme alışkanlığı yok. Ancak, Milli takımın başarısı Bahçeli’nin de maçla ilgili yorum yapmasına neden oldu. Bahçeli, yarın akşam milli takım ile birlikte olacağını söyledi. Ama TV başında olacak.

TBMM’de soruları yanıtlayan Bahçeli, maça gitmeyeceğini ancak izleyeceğini ifade ederek, şunları söyledi:

KAZANMA ALIŞKANLIĞI
“Milli Takım kazanmayı alışkanlık haline getirdi. Bu alışkanlığın bozulmamasını temenni ediyoruz. Futbol maçlarında Milli Takımımızın ortaya koymuş olduğu başarı çok büyük sonuçlar da doğurmaktadır. Toplumumuzda birlik ve kardeşliği pekiştiriyor. Dünyada nerede yaşayan Türk varsa buraya ilgi duyuyor. Bir milli şuurun yükselmesine katkı sağlıyor. Onun için başta yöneticilere, teknik direktörü, futbolcu kardeşlerime başarılar diliyorum. Kendileriyle beraberiz yarın akşam” diye konuştu.

TAHMİN YOK
Skor tahmini yapmayan Bahçeli, “Kazanmak istiyoruz. Kazanmanın sonucu yoktur” dedi. Bahçeli, Almanya maçında da bir sürpriz olup olmayacağı konusunda da “Oraya gidiş sırasında da ifade edildi. Bizim Milli Takımımız 90 dakika oynadı. Yani ilk golü yedi. Bundan sonra atamam düşüncesiyle bir karamsarlığı yok. Milletimizin karakterinin yansıması var orada. Kazanacağım diyorsa kazanmak için mutlaka elinden gelen gayreti gösterecektir” dedi.