BIST 10.277
DOLAR 32,33
EURO 34,84
ALTIN 2.390,19
HABER /  SPOR

Mercedes fabrikası duracak

Türkiye'de yarın 21.45'de hayat duracak. Öyle ki Mercedes fabrikası bile 21:00'den itibaren üretimi kesecek. Meydanlara ise dev ekranlar kurulacak.

Abone ol Milli Takım 85 yıllık tarihinde bir ilke imza atıp yarı final oynayacak. Bu tarihi maç için Türkiye'de hayat duracak. Bir çok iş yeri de "Milli mola" verecek. Bunlardan biri de Mercedes fabrikası olacak. İşin ilginç yanı bildiğiniz gibi Mercedes bir Alman markası...

Milli Takım'ın Almanya ile yapacağı yarı final karşılaşması nedeniyle, Mercedes'in Aksaray'daki kamyon fabrikası üretimini saat 21.00'de durduracak.

Mercedes Benz Türk Aksaray Kamyon Fabrikası Direktörü Hans Ulrich Maik, ''Fabrikanın 2. vardiyasında (akşam vardiyası) çalışan işçilerimiz saat 21.00 itibariyle imalatları durduracak. İşçilerimiz, milli maçı evlerinde izleyecek, sabah vardiyasıyla üretim yeniden başlayacak. Maç için verilen bu tatili ileriki bir zamanda telafi edeceğiz'' dedi.

Mercedes'in Almanya ve Brezilya'dan sonra üçüncü kamyon üretim fabrikası Aksaray'da bulunuyor.

DEV EKRANLAR KURULACAK

Türkiye büyük maç için şimdiden hazırlanıyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi, Cumhuriyet Meydanı'na dev ekran kuruyor. Belediye bandosu da yarın akşam maç öncesinde İzmirlilere konser verecek.