BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MAGAZİN

Bade İşçil üzerime yürüdü

Mahkeme, eşi Bade İşçil’in koydurduğu 2 aylık yaklaşmama ve öfke kontrolü kararına itiraz eden Malkoç Süalp’i kısmen haklı buldu.

Abone ol

Süalp’le ilgili “eşinin konutu ile işyerine 2 ay yaklaşmama, öfke kontrolü için rehabilitasyon programlarından destek alma” kararı kaldırıldı.

Hürriyet gazetesinde yer alan habere göre mahkeme, Malkoç Süalp’in eşine karşı şiddet tehdidi, hakaret, aşağılama benzeri söz ve davranışlarda bulunmaması yönündeki kararın ise devamına karar verdi.

Malkoç Süalp, eşinin iddialarına ve suçlamalarına itiraz dilekçesinde şöyle karşılık verdi:

"Eşimin aşırı kıskançlığı, hırs tutkusu ve agresif yapısı yüzünden tartıştık. Tartıştığımız süreçte hiçbir zaman onu tehdit etmedim, hakarette bulunmadım. Buna rağmen eşim bana boşanma davası açtı. Daha sonra kendisi de pişman olup vazgeçti. Bana bebeğimiz için barışmak istediğini söyledi. Çocuğumuz için teklifini kabul ettim.

Boşanmak istediğimi söyleyince “Ben sana daha neler yapacağım, senin iş hayatını bitireceğim, senin hayatını mahvedeceğim” diyerek tehditte bulundu. Bu tehditleri 7-8-9 Temmuz 2015 tarihlerinde, üç gün boyunca sürdürdü. Üzerime yürüdü. Asıl şiddete uğrayan benim. Suçlamaları kabul etmiyorum."