BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Babıalide Altın Yıl ödülleri

İstanbul Gazeteciler Derneği meslekte en az 50 yılını dolduran gazetecilere ödüllerini takdim etti.

Abone ol

İstanbul Gazeteciler Derneğinin meslekte en az 50 yılını dolduran gazetecilere verdiği ''Babıali'de Altın Yıl'' ödülleri sahiplerine dağıtıldı.

İstanbul Gazeteciler Derneği'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, ödül töreninde konuşan dernek başkanı Engin Köklüçınar, bu ödülü her yıl geleneksel olarak vermek arzusunda olduklarını belirtti.

''Çünkü insan beynini ve bedenini en çok yoran, insafsızca hırpalayan bizim mesleğimizdir'' diyen Köklüçınar, genç gazetecilerden bu mesleğe hizmet edenleri unutmamalarını istedi.

''Babıali'de Altın Yıl'' ödülünü alan gazeteciler şöyle:

''Selami Akpınar, Ekrem Altınkaynak, Cüneyt Arcayürek, Adnan Ataöver, Hakkı Aykut, Ertuğrul Cebbar, Etem Çalışkan, Ahmet Çitilci, Yavuz Donat, Aydın Dörder, Metin Ergin, Bedii Faik, Turgut Fethi, Selami Turgut Genç, Agah Güçlü, Erol Kaner, Nazif Karaçam, Eyüp Karadayı, Doğan Katırcıoğlu, Ergin Konuksever, Ziya Nebioğlu, Erdoğan Olcayto, Ali Oraloğlu, Vasfiye Özkoçak, İlhan Selçuk, Turhan Selçuk, Nedret Selçuker, Fethi Pirinçcioğlu, Süleyman Tokgöz, Hıfzı Topuz, Vecdi Uygun, Nimet Üyken, Hulusi Yavaşlar, Naci Sıtkı Yener, Ayhan Yetkiner.''