BIST 10.400
DOLAR 32,23
EURO 34,95
ALTIN 2.412,19
HABER /  MAGAZİN

Hepsi, Pepsi’nin yeni starı

Dünyada müzik yıldızlarıyla, fırtınalar estiren Pepsi, Türkiye’de bu serüvene Hepsi ile devam ediyor.

Abone ol

Pepsi, Hepsi ile tüketicilere; klip, şarkı, konserler ve daha birçok sürprizi kapsayan müzik ve eğlence dolu bir yaz yaşatacak.

Hepsi, bu anlaşmayla Jennifer Lopez, Beyonce, Mariah Carey, Christina Aguilera gibi Pepsi"nin işbirliği yaptığı dünyaca ünlü yıldızların arasına katıldı.

Pepsi-Hepsi işbirliğinin en önemli ayağında Hepsi; yaz boyunca çeşitli süprizlerle gençliğin karşısına çıkacak, müzik ve eğlencenin “Daha Fazla”sını yaşatacak ve Pepsi reklamlarında boy gösterecek. Pepsi"nin Hepsi ile yaptığı anlaşmanın kapsamına ilişkin detayların önümüzdeki günlerde açıklanması bekleniyor.

Konuyla ilgili Pepsi Türkiye"den yapılan açıklamada, Pepsi"nin yıllardır müzik platformunu çok önemsediğini, bunun için global starlarla uzun yıllara dayalı işbirlikleri oluşturduğu kaydedildi. Pepsi"nin bulunduğu her ülkede gençliğe hitap eden yerel müzik yıldızlarıyla da çalışmayı kendine prensip edindiği belirtilen açıklamada, “Türkiye"de geçmişte Tarkan gibi bir megastarla hafızalardan silinmeyecek eserlere imza attık. Tarkan ile Pepsi"nin ideal birlikteliği, Pepsi"nin Türk gençliği ile kenetlenmesini sağladı” denildi. Açıklama şöyle devam etti:

“Türkiye"de şimdi de, gençliğin parlayan yıldızı Hepsi ile sürprizlerle dolu yeni bir döneme giriyoruz. Bu yeni dönemde Pepsi"nin global marka değerlerini yerel bazda en iyi taşıyacak isim Hepsi! Onlar, R&B müzik yapan grup olarak Türkiye"de bir ilke imza attı. Tarzları, dansları ve müzikleriyle yeniliklerin ve ilklerin peşindeler. Hedeflerine "Daha Fazla"sını hayal ederek ve isteyerek koşuyorlar. Hepsi"nin son dönemde yaptığı çıkışın Pepsi işbirliği ile zirveye taşınacağını düşünüyoruz. Hepsi ile yaptığımız işbirliği kesinlikle farklı, sıradışı, daha önce yapılmamış ve denenmemiş yollarla tüketicilerin karşısına çıkacak. Pepsi"nin Türk gençliğine sürprizlerinin ardı arkası kesilmeyecek. 2006 yazında Hepsi"yle başlayan müzik alanındaki mega sürprizler için Pepsi"yi izlemeye devam edin.”

Michael Jackson"dan günümüze Pepsi Music

Pepsi"nin 80"lerde başlayan ve tüm dünyada gençliği kasıp kavuran müzik serüveni boyunca birlikte çalıştığı yıldızlardan bazıları şunlar:

Michael Jackson, Lionel Ritchie, Gloria Estefan, Janet Jackson, Tina Turner, Rod Stewart, Kool and the Gang, KISS, Busta Rhymes, Rolling Stones, Aretha Franklin, Ray Charles, Madonna, Britney Spears, Spice Girls, Pink, Ricky Martin, Enrique Iglesias, Jennifer Lopez, Beyonce, Mariah Carey, Christina Aguilera, Tarkan.