BIST 10.277
DOLAR 32,33
EURO 34,84
ALTIN 2.390,19
HABER /  GÜNCEL

Babasının başını kopardı

Antakya'da akli dengesi yerinde olmayan bir kişi, bıçaklayarak öldürdüğü babasının başını testereyle kesti.

Abone ol

Edinilen bilgiye göre olay, Turunçlu Beldesi Pınar Sokak Numara 18'de bulunan tek odalı gecekonduda meydana geldi. 1 yıl önce annesi Şehminaz'ı kaybeden Umut Altunöz, babası ile birlikte yaşamaya başladı.

Akli dengesi yerinde olmadığı için 1 ay Antakya Devlet Hastanesi, 2 ay da Adana Dr. Ekrem Tok Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi'nde tedavi gören 22 yaşındaki Umut Altunöz, babası Sabahattin Altunöz'ü (49) bilinmeyen bir nedenle bıçaklayarak öldürdü. Genç, daha sonra babasının başını testereyle keserek gövdesinden ayırdı.

Komşuların ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, akıl hastası Umut Altunöz'ü gözaltına aldı. Ceset, olay yerinde yapılan incelemenin ardından ambulansla Antakya Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Olay yerinde incelemelerde bulunan Hatay Emniyet Müdürü Osman Çapalı, zanlının akli dengesinin bozuk olduğunu belirterek, "Umut Altunöz, babası Sabahattin Altunöz'ü yaptığımız ilk tetkiklere göre bıçakla öldürüyor, sonra da başını gövdesinden ayırıyor. Akli dengesinin bozuk olduğu görülüyor. Şahıs son darbeyi testere ile yaptığını söylüyor" dedi.