BIST 9.693
DOLAR 32,51
EURO 34,76
ALTIN 2.494,16
HABER /  SPOR  /  TRABZONSPOR

Babası Burak Yılmaz'ın transfer bombasını patlattı

Trabzonspor'da kadro dışı kalan ve takımından ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Burak Yılmaz'ın Beşiktaş'la her konuda anlaşma sağladığını milli golcünün babası duyurdu.

Abone ol

Cenk Tosun'un Everton'a sattıktan Love Larin'den beklenen verimi alamayan Beşiktaş, gol yollarındaki problemi Burak Yılmaz'a çözmeye çalışırken milli golcü ile her konuda anlaşma sağlandığı ortaya çıktı. Burak Yılmaz'ın, sezonun ikinci yarısında Beşiktaş formasını giyeceğinin müjdesini babası Fikret Yılmaz verdi.

''OĞLUM BEŞİKTAŞ'LA ANLAŞTI''
Burak Yılmaz'ın babası Fikret Yılmaz'ın, yerel bir gazetede yer alan "Oğlum Beşiktaş'la her konuda anlaştı. Burak Beşiktaş'ta yazabilirsiniz. Trabzonspor'la yaptığı görüşmede 2 milyon Euro'yu geçen bir rakamdan vazgeçti. Her iki taraf için de hayırlı olmasını diliyorum" şeklindeki açıklaması futbol kamuoyunda büyük etki yaptı.

''BEŞİKTAŞ'A GİDERSE MUTLU OLURUZ''
Ancak baba Yılmaz daha sonra böyle bir demeç vermediğini belirterek, şunları söyledi: "Ben oğlumun işlerine karışmıyorum ve ilgilenmiyorum. Burak Beşiktaş'a giderse mutlu oluruz. Çünkü biz Beşiktaşlıyız. İnşallah olur ama şu an için böyle bir şey yok."