BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,91
ALTIN 2.437,95
HABER /  SPOR  /  GALATASARAY

Galatasaray'dan İtalyan işi harekat! İşte Terim'in istediği iki isim

Galatasaray, Lazio'dan Luiz Felipe, Inter'den ise Miranda'yı istiyor. İtalya'daki bağlantılarını kullanmak isteyen Fatih Terim, Brezilyalılar için Taffarel'i de devreye soktu.

Abone ol

Spor Toto Süper Lig'in ilk devresini 29 puanla 5. sırada kapatan Galatasaray'da gözler transfere çevirildi. Sarı-kırmızılılar santrfor transferine odaklanırken bir yandan da savunmaya takviye için çalışmalarda bulunuyor. Galatasaray yönetiminin, Fatih Terim'in isteği doğrultusunda İtalya'da iki isim için çalıştıkları öğrenildi.

GENÇ SAVUNMACI İÇİN KİRALAMA FORMÜLÜ
Tecrübeli çalıştırıcının raporuna göre Galatasaray listesinin başında Lazio'nun genç savunmacısı Luiz Felipe bulunuyor! 2016 yılında İtalya'ya adım atan 21 yaşındaki Brezilyalı için kiralama teklifinde bulunacak olan sarı-kırmızılılar bu transferi kısa süre içerisinde bitirmek istiyor.

MİRANDA İÇİN TAFFAREL DEVREDE
Maicon, Ozan Kabak ve Serdar Aziz'in durumlarındaki belirsizlik üzerine harekete geçen Galatasaray, savunmaya bir takviye daha yapmak istiyor. Maicon'un satışından elde edilecek gelir ile Inter'den Miranda'ya göz diken sarı-kırmızılılarda Terim ve Taffarel'in de devreye gireceği öğrenildi.

KADROYA GİREMİYOR
Bu sezon Inter'de düzenli forma şansı bulamayan, aralık ayında ise kadroda bile yer bulmakta zorlanan 34 yaşındaki savunmacıdan Tomas Ujfalusi etkisi yaratması bekleniyor. 2018 Dünya Kupası'nda da Brezilya Milli Takımıyla forma giyen Miranda, daha önce de Galatasaray'ın gündemine gelmişti.