BIST 10.273
DOLAR 32,27
EURO 34,84
ALTIN 2.417,08
HABER /  GÜNCEL

Baba ölüyorum çığlıkları

Kızının son sözleriydi. Gücü kesilmiş içinin çekildiğini hissediyordu. Baba çaresiz gözlerle baktı ona.

Abone ol Ölümün nerede ne zaman geleği belli olmuyur. Hele bu kendi çocuğunuz olursa daha da acı verici. Tıpkı 15 yaşındaki Betül Teker'in ölümü gibi.

Babasının dükkanı temizlerken patlayan camlı kapının parçaları Betül'ün azraili oldu. Sıçrayan cam şah damarını kesti. Genç kız kan kaybından öldü.


Kocaeli Gebze'de akıllara durgunluk veren bir ölüm gerçekleşti. İlköğretim 8. Sınıf öğrencisi Betül Teker (15) babasının unlu mamülleri satan iş yerinin temizliğini yaparken dükkanın kapısını kapatırken, aniden cam patladı. Sıçrayan cam parçalarından biri genç kızın şah damarını kesti.

BANA YARDIM ET

Bir anda kanlar içerisinde kalan genç kız, babasına "Baba cam patladı bana yardım et, ben ölüyorum" diyerek yardım istedi. Kızının feryadına yetişen baba Hafit Teker, evladını kanlar içinde özel bir otoya bindirerek Gebze Özel Yüzyıl Hastanesi’ne kaldırdı.

SÜREKLİ TAKDİRNAME ALIYORDU

Ancak talihsiz Betül, hastaneye ulaştığında yaşamını yitirdi. Derslerinde çok başarılı olan ve sürekli takdirname alan Betül'ün ölüm haberi ailesi, yakınları ve okul arkadaşlarını yasa boğdu. Talihsiz genç kız dün memleketinde gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.