BIST 10.209
DOLAR 32,42
EURO 34,76
ALTIN 2.402,74
HABER /  MAGAZİN

Azra en iyi olmak istiyor

Yağmur Zamanı’ndaki oyunculuğuyla tam puan alan Azra Akın, kendisini geliştirmek için Londra'ya gidiyor

Abone ol

2002 Dünya güzelimiz Azra Akın, Hollanda'da eğitim görmüş ve büyümüştü. Unvanından sonra Türkiye'ye yerleşen ve birçok başarılı projeye imza atan Akın, Yağmur Zamanı dizisindeki oyunculuğuyla çok beğenildi ve yapımcılar için alternatif bir yüz oldu.

Diziyle deneyim kazanan Azra Akın, yeteneği beğenilse de kendini hâlâ oyunculuk adına yeterli bulmuyor. Bunun için ünlü oyuncu Hasibe Eren'den zaman zaman ders alan güzelimiz daha da başarılı olabilmek için kursa gitmeye karar verdi. Haziran ayı ortasında İngiltere'ye gidecek olan Azra Akın, 'London Acting School'da iki ay oyunculuk eğitimi görecek. Akın, konuyla ilgili şunları söyledi; "Oyunculuğu çok sevdim. Yağmur Zamanı benim için büyük bir deneyim oldu. Ancak bu dalda ilerlemek ve kendimi geliştirmek istiyorum. Bunun için de eğitim şart diye düşünüyorum. Yeni projelerde izleyicilerin karşısına daha iyi bir şekilde çıkmak istiyorum. İngiltere"de eğitim göreceğim için çok heyecanlıyım. Ama başaracağıma da inanıyorum."

Ünlü bir aktrist olmak istiyor

Birçok başarıya imza atmak isteyen Azra Akın, dünya güzelliğinin haricinde adından oyunculuğuyla da söz ettirmek istiyor. “İstemek başarmanın yarısıdır” diyen güzel, eğitim aldıktan sonra daha da iyi olacağına inanıyor.