BIST 9.056
DOLAR 32,33
EURO 35,14
ALTIN 2.297,79
HABER /  MEDYA

Aziz Sarvan kimdir Fox TV'nin Vurgun dizisine katıldı

Fox TV'nin yeni yılda ekrana getirmeye hazırlandığı Vurgun dizisinin kadrosuna son olarak Aziz Sarvan dahil edildi. Peki Aziz Sarvan kimdir, nereli ve kaç yaşında? Aziz Sarvan Vurgun dizisinde hangi karakteri canlandıracak? İşte usta isme dair merak edilenler;

Abone ol

Fox TV'de ekrana gelmeye hazırlanan; başrollerinde Deniz Çakır, Emre Kınay ve Erkan Petekkaya'nın yer aldığı Vurgun dizisinin çekimleri tam gaz devam ederken diziyle ilgili müjdeli bir haber geldi. Gold Film imzalı dizinin kadrosuna Aziz Sarvan dahil edildi. Daha önce, 'Arka Sokaklar', 'Hükümet Kadın', 'Ruhsar' ve 'Fatmagül'ün Suçu Ne' gibi birçok başarılı dizi ve filmde rol alan Sarvan, yeni dizide başhekim karakterine hayat verecek.

Erkan Petekkaya, Deniz Çakır ve Emre Kınay'ın yanı sıra, Begüm Birgören, Cemal Toktaş, Altan Erkekli, Aliye Uzunatağan, İnanç Konukçu, Filiz Ahmet, Mehmet Bozdoğan, Berna Koraltürk ve Cenk Kangöz gibi ünlü isimleri de bir araya getiren dizide, fabrikası kundaklanan ve geçirdiği kaza sonrası 10 yıl komada kalan iş insanı Kemal'in (Erkan Petekkaya) mucize eseri uyanması ve daha sonra yaşadığı büyük şok ekrana taşınacak.

Amcası Erdoğan'ın (Altan Erkekli) sahibi olduğu hastanede tedavi olurken Kemal'in en büyük yardımcısı ise Asya (Begüm Birgören) adlı hemşire olacak. Hemşire Asya'nın taşıdığı büyük sır seyirciyi çok şaşırtacak.

AZİZ SARVAN KİMDİR? Ünlü oyuncu Aziz Sarvan, 15 Mayıs 1959 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Birçok dizi ve sinema filminde rol alan başarılı oyuncu aslında ünlü bir tiyatro oyuncusudur.

2006 yılında Arka Sokaklar'da Atıf karakterini canlandırmıştır. 2009 yılında Papatyam, 2010-2011 yılları arasında ise 'Fatmagül'ün Suçu Ne' dizisinde rola almıştır. 

2010 yılın'da vizyona giren; Mahsun Kırmızıgül,Haluk Bilginer ve Mustafa Sandal`ın başrollerini paylaştığı NewYork'ta Beş Minare isimli sinema filminde seslendirme yapmıştır.

2012 yılın'da vizyona giren yönetmenliğini Sermiyan Midyat'ın üstlendiği Hükümet Kadın isimli sinema filminde rol almıştır. 2014 yılında ise Alın Yazım isimli dizide Levent karakterini canlandırmıştı. 

Fox TV'nin Vurgun dizisine bomba isim! Bakın kimi canlandıracakFox TV'nin Vurgun dizisine bomba isim! Bakın kimi canlandıracakFox TV'nin Vurgun dizisine bomba isim! Bakın kimi canlandıracakFox TV'nin Vurgun dizisine bomba isim! Bakın kimi canlandıracakHABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN