BIST 10.058
DOLAR 32,38
EURO 34,67
ALTIN 2.401,45
HABER /  GÜNCEL

Az daha yüzünden oluyordu

Nevşehir’de bir dükkanda şarj edilen araç aküsü, iş yeri sahibinin kontrol için aküye yaklaştığı sırada böyle patladı. Patlamanın şiddetiyle...

Abone ol

Nevşehir’de bir dükkanda şarj edilen araç aküsü, iş yeri sahibinin kontrol için aküye yaklaştığı sırada böyle patladı. Patlamanın şiddetiyle akü parçaları yüzüne isabet eden adam yaralandı.
Metin İlbay, güvenlik kamerası tarafından da kaydedilen patlama sırasında akü parçalarının yüzüne isabet etmesi sonucu yaralandı.
Avanos ilçesine bağlı Topaklı beldesinde oto elektrik dükkanı sahibi Metin İlbay, bir müşterisi tarafından bırakılan araç aküsünü iş yerinde şarj etmeye başladı. Aküyü şarj olması için bıraktıktan sonra iş yerinden ayrılan İlbay, bir süre sonra geri dönüp aküyü kontrol etmek istedi. İlbay’ın bağlantı kablolarını kontrol ettiği sırada akü bir anda patladı. Patlama anı iş yerindeki güvenlik kamerası tarafından da görüntülenirken, yüzünden yaralanan İlbay, Nevşehir Devlet Hastanesi Göz Polikliniği’ne giderek tedavi oldu. Yapılan muayenede elmacık kemiğinde ezilme meydana geldiği saptanan İlbay’ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
(İHA)