BIST 9.780
DOLAR 32,57
EURO 34,94
ALTIN 2.431,97
HABER /  GÜNCEL

Anıtkabir'i 19 Mayıs'ta kaç kişi ziyaret etti

Genelkurmay Başkanlığı, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Anıtkabir'i 236 bin 113 kişinin ziyaret ettiğini bildirdi.

Abone ol

Genelkurmay Başkanlığının internet sayfasında TSK'nın günlük faaliyetlerine ilişkin bilgi verildi.

Açıklamada, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve spor Bayramı dolayısıyla Anıtkabir'i 236 bin 113 kişinin ziyaret ettiğini bildirildi.

Açıklamada ayrıca, Türkiye-Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Birleşik Doğal Afet Arama Kurtarma (DAK) Tatbikatı, Türk Silahlı Kuvvetleri İnsani Yardım Tugayı Doğal Afet Arama Kurtarma Tabur Komutanlığı ve KKTC Özel Görev Kuvveti DAK timlerince Girne'de gerçekleştirildi.

Kara Kuvvetleri 2'nci Hudut Tugay Komutanlığı tarafından, Çukurca'daki anaokullarında öğrenim gören 89 öğrenci ve 9 öğretmenin katılımıyla uçurtma şenliği düzenlendi.

İstihkam Okulu ve eğitim Merkezi Komutanlığı görevlileri, Anneler Günü dolayısıyla, şehit aileleri ve gazi personelle kahvaltı yaptı. 23'üncü Motorlu Piyade Tümen Komutanlığı görevlileri, İstanbul'da şehit ve gazi ailelerini ziyaret etti. 6'ncı Mekanize Piyade Tümen Komutanlığı birlikleri de Adana, İskenderun ve Osmaniye garnizonlarında 552 şehit ailesini evlerinde ziyaret etti.