BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  MEDYA

Ayşe Armanın düşmanı

Eski dostlar düşman oldu. Hıncal Uluç'un çok sevdiği Arman'ın köşesine koyduğu intikam fotoğrafına yanıt geldi.

Abone ol

Sabah yazarı Hıncal Uluç ile Hürriyet yazarı Ayşe Arman'ın arasına kara kedi girdi. Eski dostlar şimdi birbirlerini gölgesine kurşun atıyor. Arman'ın Hıncal'ın bir manken ile çektirdiği fotoğrafı köşesine koymasına bozuldu. Uluç ayrıca Arman'ın Ayşe Özyılmazel'i görüşünde. Uluç, Arman'ın ses getiren röportajlarının mazide kaldığını yazdı ve diye seslendi:

"Yaptığı röportajlar günlerce konuşulurdu.. Ya bugün.. Bana yazdığının ertesi gün çıkan röportajına bakın.. Kimle yapmış?.. Niye yapmış?.. Ne var o röportajda ilginç, bana anlatsın..
Git gelle bu iş olmaz.. Burada oturur, vatandaşın nabzını elinde tutarsan ancak, kiminle konuşacağını, ne soracağını bilirsin.."

Buzda Dans'ta jüri üyeliğine de beğenmedi. Sema Çelebi karşısında ezilmesine ses çıkarmamasına bozulrdu Uluç. Veryansın etti eski dostuna. Uluç, Arman'ın düşmanını tarif etti. Bu kişi Arman'dan başkası değildi.

"Benim yere göğe koyamadığım Tatlı Cadım, benim okumaya doyamadığım gazetecim bu mu?. Ayşe, müthiş bir düşmanın var aslında..
Kendin.. Senin kendine yaptığın düşmanlığı kimseler yapamaz.Seni bu kadar sevmesem, bu kadar acı söylemezdim. Kendini tüketiyorsun, haberin olsun..
O programı derhal bırak.. O itici kızı ekrandan derhal çek.."