BIST 10.046
DOLAR 32,33
EURO 34,71
ALTIN 2.410,08
HABER /  GÜNCEL

Aynı gün biri öldü, biri doğdu

Anne hem en büyük acıyı, hem de en büyük mutluluğu aynı gün yaşadı.

Abone ol

Kaza, Antalya'nın Yeniköy beldesinde meydana geldi. Mahzur-Behzat çiftinin 3 yaşındaki oğulları Samet Akın arkadaşları ile birlikte oyun oynamaya başladı. Bu sırada babasının arkadaşı Yusuf Çakmak isimli inşaat işçisi 07 ZP 266 plakalı kamyoneti ile geri geri gelirken tekerleğin yanında oyun oynayan küçük Samet'in üzerinden geçti.

Hastaneye kaldırılan Samet tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Bu sırada 9 aylık hamile olan ve doğum yapmak için hazırlık yapan anne Behzat Akın çocuğunun kamyonet altında kaldığını görünce sinir krizleri geçirdi.

Oğlunun öldüğünü öğrenen hamile kadının bu sırada sancıları tuttu. Ameliyathane yoğun bakıma alınan Behzat Akın sabaha karşı ismine yine 'Samet' koydukları bir erkek bebek dünyaya getirdi.

Bebeğinin sağlıklı bir şekilde doğmasıyla teselli bulduğunu söyleyen anne Behzat Akın, "Bir canı alan Allah bize bir can daha verdi. İsmine ölen oğlumuzun adı olan Samet koyduk. Ölen çocuğumu bir türlü unutamıyorum. Bebeğimiz bize biraz da olsa teselli verdi. Bebeğime gözüm gibi bakacağım" dedi.