BIST 10.083
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.432,37
HABER /  GÜNCEL

Tecavüzcüye Sinderalla oyunu

Tecavüzcü kaçarken öyle bir şeyini bıraktı ki yakalanmaması mümkün değildi.

Abone ol

Samsun'da yaşanan olay masallara taş çıkardı. Bir genç ev gösterme bahanesiyle 3 çocuklu bir kadına tecavüze kalktı. Ama ayakkabısının tekini kadına kaptırınca yakalandı. Olay Sinderalla masalı gibi gelişti.

25 yaşındaki Orhan B. Samsun’da kiralık eve bakmak için gittiği bir apartmanda 3 çocuk annesi dul bir kadına cinsel tacizde bulunduğu ve tecavüz etmeye kalkıştığı iddiasıyla yargılanıyor.

Tutuksuz yargılanan sanık suçlamaları kabul etmedi.

Samsun 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi’nde bugün bir kez daha hakim karşısına çıkan Orhan B., “Ben bu bayanı tanımıyorum. Kendisine de hiç bir şey yapmadım. Neden bana iftira atıyor bilmiyorum'' dedi.

Duruşmaya katılan 34 yaşındaki H.D. ise, sanığı olaydan sonra tanıdığını belirterek, “Beni yere yatırıp, üzerime çıktı. Elleriyle taciz ediyordu. Elbiselerimi çıkarmaya çalışıyordu. Onu üzerimden iteleyerek kaçtım. Giderken de ayakkabısının birini aldım. Bakkal arkadaşımın yanına gittim. Olayı anlattım. Polise haber verdik. Sonra yakalandı. Ayakkabının biri ayağındaydı. Diğeri de ayağına oldu. Sanıktan şikayetçiyim'' dedi. Mahkeme karar vermek üzere duruşmayı erteledi.