BIST 10.083
DOLAR 32,42
EURO 34,79
ALTIN 2.433,35
HABER /  GÜNCEL

Zekai Tunca uzaklara götürdü

Sanatçı Zekai Tunca, Kartallılara unutulmaz bir müzik ziyafeti sundu.

Abone ol

Zekai Tunca, verdiği konserde “Mazisi en temiz milletiz, en onurlu savaşları yapmışız. Bağımsızlığımızı sağlayan Kurtuluş Savaşı da bunun en güzel örneğidir. Dünya’daki en asil milletiz, şükürler olsun.”dedi.

Kartal Belediyesi’nin Ramazan programları tüm hızıyla sürerken, Kartal’da bir konser veren ünlü sanatçı Zekai Tunca, Kartallılara unutulmaz bir müzik ziyafeti sundu. Sanatçı konserinde Belediye Başkanı Arif Dağlar’a ithafen “Dağlar Dağlar” adlı unutulmaz şarkıyı da yoğun alkışlar arasında seslendirerek başkana sürpriz yaptı.

Kartal Meydanındaki Ramazan Kültürevi’nde sahne alan; gerek sesi, gerek beyefendiliği ve gerekse besteleriyle Türk Müziği’nin günümüzdeki en önemli temsilcilerinden sayılan Zekai Tunca, programına başlarken “Bu akşam burada benimle vakit geçireceğiniz için İnşallah pişman olmazsınız. Pişman olmamak için de şarkılara benimle birlikte eşlik etmenizi bekliyorum. Ne kadar çok kişi bana eşlik ederse, o kadar çok kişi mutlu olacak” dedi. Bu sözler, salonu dolduran yüzlerce kişinin alkışlamasına yol açtı.

Kartal’a üçüncü kez konuk olduğunu ve gösterilen ilgiden çok memnun kaldığını söyleyen usta sanatçı, yer yer yaptığı esprilerle de dinleyicileri güldürdü. Programına “Saymadım Kaç Yıl Oldu” adlı şarkıyla başlayan sanatçı sırasıyla “Gülü Susuz Seni Aşksız Bırakmam, Veda Busesi, Bir Kızıl Goncaya Benzer Dudağın, Duydum ki Unutmuşsun Gözlerimin Rengini, Dönülmez Akşamın Ufkundayım, Bak Yeşil Yeşil, Makber, Ağlama Değmez Hayat, Enginde Yavaş Yavaş, Akşam Oldu Hüzünlendim Ben Yine, Sevemedim Kara Gözlüm, Git Gidebilirsen, Çile Bülbülüm Çile, Mihriban, Aşkın Kanunu” adlı şarkı ve türküleri dinleyicilerin de katılımıyla seslendirdi. Sanatçı, iki saatlik programını gelen yoğun ilgi ve istek şarkıları üzerine uzattı.
Sanatçı Kartal Belediye Başkanı Arif Dağlar’a ithafen de Barış Manço’nun ünlü şarkısı “Dağlar Dağlar”ı seslendirdi. Başkan Dağlar da bu jest karşısında kendisine teşekkür ederken “İstanbul’un yeni merkezi Kartal’a Kalite yakışır. Kartal’da ancak sizin gibi kaliteli, kendi alanında ustalaşmış sanatçılar sahne alabilir. Siz, Kartal’a yakışıyorsunuz. Bu gece bize sesinizle, sohbetinizle, neşenizle neşe kattınız, unutulmaz bir geceye daha imza attınız. Kartal halkı adına bundan sonra da sanat yaşamınızda başarılarınızın devamını diliyorum. Ramazan Bayramınızı şimdiden tebrik ediyorum” dedi. Sanatçı Tunca da cevaben yaptığı konuşmada, gördüğü ilgi ve samimiyetten dolayı programını uzattığını, kendisini musıkisever Kartallılarla buluşturduğu için Belediye Başkanı Arif Dağlar’a teşekkür etti.