BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Aykut Kocaman'ın Enenike ısrarı

Karabükspor’un golcüsünde ısrar eden Fenerbahçe Teknik Direktörü Kocaman'ın planı belli oldu.

Abone ol

Karabükspor’un golcüsünde ısrar eden Fenerbahçe Teknik Direktörü Kocaman, Nijeryalı oyuncuyu hem kanat, hem de golcü olarak kullanmayı planlıyor

Milliyet'ten Yusuf Kobal'ın haberine göre, Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Emenike’yi transfer ettikleri taktirde genç oyuncudan iki yönlü olarak faydalanmak istiyor.

Kocaman, bu sezon Türkiye Ligi’nde hep aynı tip goller atan Nijeryalı oyuncuyu sağ ya da sol kanattan birinde oynatıp, Niang ile birlikte forveti ikilemeyi, Alex’e de böylece daha rahat oynama olanağı oluşturmayı planlıyor.

Kardemir Karabükspor’un ligde gol krallığı yarışında zirvede bulunan oyuncusu Emmanuel Emenike’nin, Dia’nın yerine sağ kanatta ya da Stoch’un yerine sol kanatta oynayabileceğini, böylece geriden gelip gol atma özelliğinin kullanılabileceğini söyleyen Kocaman’ın, bu nedenle transferde ısrarcı olduğu vurgulandı.

Emenike’nin transfer edilmesinin takıma yeni bir düzen ve daha bol gol pozisyonu getireceğine inanan Aykut hoca, bu konuda yönetime verdiği bilgide şampiyonluk için “olmazsa olmaz” şartın transfer yapılmasına bağlı olduğunu, bunun yanı sıra bir savunma oyuncusunun daha aralarına katılması halinde başarı için artık mazeretinin kalmayacağını bildirdiği öğrenildi.

Fenerbahçe bu sezon performansı çok tartışılan oyunculardan birini olan Brezilyalı Cristian da, alındığı bedelle satılması düşünülüyor. Teknik Direktör Kocaman, yabancı oyuncu kontenjanının açılabilmesi için Güiza’dan sonra Sambacı’nın satışına onay verdiği, bu futbolcunun yerine istediği oyuncuları da sarı-lacivertli yönetime bildirdiği belirtildi.