BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  SPOR

Aykut Kocaman bu sözleri unuttu mu?

Ankaraspor"u çalıştırırken, Güiza için, 'Fener"in oyuncusu değil' diyen Aykut Kocaman şimdi onunla çalışmaya devam ediyor.

Abone ol

Hayat, bazen insanları hiç düşünmedikleri durumlarla karşı karşıya bırakabiliyor. Futbolda da teknik adamlar, bazen iradeleri dışında gelişen olaylara göz yummak ve birlikte yaşamak durumunda sık sık kalıyor. İşte Aykut Kocaman örneği... Kocaman, geçtiğimiz yıl, Güiza’yı eleştirirken, birkaç ay sonra onun sportif direktörü olacağını tahmin edemezdi.

GUİZA İHTİYAÇLARI KARŞILAMAZ, BAROS OLAĞANÜSTÜ

6 Ocak 2009 tarihli Hürriyet Gazetesi'nde yayınlanan bir röportajda o dönem Ankaraspor’u çalıştıran ve doğal olarak F.Bahçe’de en azından yakın tarihte görev almayı beklemeyen Kocaman, soru üzerine Daniel Güiza’nın F.Bahçe’nin ihtiyaçlarını karşılayacak bir golcü olmadığını söylüyor.

Kocaman, röportajında Güiza’yı şu sözleriyle analiz ediyor: “Belli bir kaliteye sahip ama F.Bahçe’de oynuyorsanız beklentileri karşılamak zorundasınız.” Bu sözlerinden birkaç ay sonra sportif direktör olup Güiza ile çalışmak zorunda kalan Kocaman, yetkisizlik nedeniyle bu futbolcu ile yollarını ayıramazken, ara transferde de daha iyi bir golcüyü henüz takıma kazandıramadı.