BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Özkök CHPnin başına geçer mi?

Ertuğrul Özkök yazarlığa geçti tartışmaları baş aktörü oldu. Babahan Özkök'ün organizatörlüğüne dikkat çekti.

Abone ol

Star gazetesi yazarı Ergun Babahan, Hürriyet Gazetesi eski genel yayın yönetmeni Ertuğrul Özkök için “İyi bir organizatör” dedi.

HASAN CEMAL'İ HEDEF GÖSTERİYOR

Sunuculuğunu Beyza Hakan’ın yapımcılığını Ali Değermenci’nin yaptığı Günün Manşeti programında Babahan, Milliyet Gazetesi yazarı Hasan Cemal ile ilgili özellikle son günlerde yazılar yazan, Hasan Cemal’e ve dostlarına yüklenen Nuray Mert, Ahmet Hakan, Kadri Gürsel gibi isimleri Ertuğrul Özkök’ün organize ettiğini söyledi.

Özkök için “İyi bir organizatör” diyen Babahan, Özkök’ün ilişkiler ağı sayesinde bu yazıların yazılıp çizildiğini savundu.

HERKESE BİR YAZI YAZDIRIYOR

Ergun Babahan; “Ertuğrul Özkök, gücünü ispat etmeye çalışıyor. Ahmet Hakan, Kadri Gürsel ve Nuray Mert bazen de farklı gazetelerden, farklı yerlerden cephe açıyor. İzmir’de ki konuşması için Fehmi Koru da bugün yazmış. Siyasete atılacakmış gibi bir hali de var. Baykal’a istifa çağrısı falanda yaptı. CHP’nin başına geçmesi sürpriz olmasın kimseye. Herkese bir yazı yazdırıyor.

Belli ki Hasan Cemal hedef seçilmiş. Bir yazı yazdı ardından Ahmet Hakan’ı bir televizyona, Kadri Gürseli bir televizyona, Nuray Mert’i bir televizyona çıkardı. Kendince Türkiye’nin atmosferini belirlemek, gücünü ispat etmek istiyor. Demokrasiden ve açılımdan yana olan gazetecileri biraz pataklamak istiyor. Yayın yönetmenliğini de bıraktı, artık bu tür işlere daha çok vakti olacak” dedi.