BIST 10.471
DOLAR 32,77
EURO 35,09
ALTIN 2.457,99
HABER /  GÜNCEL

Ayeri, Gülgun Feyman'ı beğenmedi

Burhan Ayeri, Haber Türk'te Meriç Köyatası yerine geçen Gülgun Feyman'ın notunu düşük verdi. Ayeri, Feyman'ı yaptığı programda niçin başarısız bulduğunu şöyle belirtti:

Abone ol

Akşam Gazetesi yazarı Burhan Ayeri, Meriç Köyatası'nın SKY TÜRK'e geçmesinin Haber TÜRK için büyük bir kayıp olduğunu söyledi. Ayeri, Haber TÜRK'e boşalan yeri doldurmak için alınan Gulgün Feyman'ı beğenmediğini de söyledi. Ayeri'nin Feyman'ı başarısız bulma nedeni şu:



Meriç Köyatası'nı SKY TÜRK'te görünce, bu kanal adına sevindik. Doğrusu Haber TÜRK için üzüldük. Köyatası, ekonomiden dış politikaya, oradan spor, denizcilik, müzik ve lezzet ustalığına kadar pekçok dalda uzman. Sanırız yeni kanalının tek handikapı, koca koca tencereleri sığdıracak, daha doğrusu mutfak görevi yapacak stüdyoya sahip olmaması. Haber TÜRK, Gülgun Feyman'la boşluk doldurma amacında. Fena seçim değil. Ancak 'Azınlık Raporu Kavgası'ndaki Feyman'ı beğenmedik. Prof. Dr. Kaboğlu'nun elindeki metni yırtan Fahrettin Yokuş'un karşısına Oral Çalışlar'ı çıkarması hataydı. Bu arkadaşın kafa yapısı Kaboğlu'ndan daha beter olduğuna göre, Kamu-Sen Genel Sekreteri'ne karşı tavır gibi anladık. Sanırız, Gülgun Hanım'ın yazı yazdığı gazetenin okurları da rahatsız oldular. Şimdi ayıklasın bakalım pirincin taşını...

YAZI:AKŞAM