BIST 9.991
DOLAR 32,39
EURO 34,79
ALTIN 2.435,58
HABER /  GÜNCEL

Aydınlar'a çok sert cevap

TFF eski başkanı M. Ali Aydınlar'ın açıklamalarına, CAS Hakemi Kısmet Erkiner'dan sert yanıt geldi...

Abone ol

Aydınlar'ın UEFA yazısını yanlış tercüme etmekle suçladığı Erkiner, "Tercüme etme bilgisine sahip değil. Zaten dil bilmediğini daha önce açık şekilde söyledi" diye cevap verdi.

CAS Hakimi Kısmet Erkiner'in "TFF isteseydi Fenerbahçe şampiyonlar liginde oynatabilirdi" sözlerine TFF eski başkanı M. Ali Aydınlar'ın "söyledikleri doğru değil yorum yapıyor" cevabı Erkiner'i çok kızdırdı.

Erkiner'in açıklamalarını gerekçe gösterek istifa eden Aydınlar'ın bu sözleri herkesi şaşırttı. Habertürk'ten Atilla Türker, kendisini UEFA'nın yazısını çarpıtmakla suçlayan Aydınlar'a cevap veren Erkiner'in sözlerine yer verdi.

Aydınlar ne demişti?
TFF'nin eski patronu Mehmet Ali Aydınlar, şike süreciyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Ayrıntılar için tıklayın

"SABAH BAŞKA AKŞAM BAŞKA"

CAS Hakemi Kısmet Erkiner, Aydınlar'ın "Söyledikleri doğru değil, yorum yapıyor" değerlendirmesiyle ilgili olarak, "Son derece komik. Metnin orjinali gazetelerde yayınlandı. Ben sadece tercümesini yaptım. Tek kelime hata çıkarsa özür dileyeceğim. Aydınlar sabah 'kara' dediğine akşam 'ak' diyor. Yeter artık. Tercüme etme bilgisine sahip değil. Zaten dil bilmediğini daha önce açık şekilde söyledi" diye konuştu.

 "BU KADAR BOCALAYANA SAYGIYI DÜŞÜNMEK LAZIM"

Habertürk'ün haberine göre Erkiner, yorum olarak sadece 'Damat Ferit Paşa' örneği verdiğini de kaydetti: "Başka bir yorumum yok. Ufacık bir hatam olduysa 'pardon' derim. yok. Mehmet Ali Bey gibi bu kadar çok bocalayan bir kişiye saygı duymadan önce bir düşünmek gerekir. Aydınlar gibi bir kişinin sözünün arkasında durması gerekiyor. Eğer durmuyorsa da en azından susması gerekiyor."