BIST 9.541
DOLAR 32,60
EURO 34,86
ALTIN 2.494,50
HABER /  MAGAZİN

Ayça Tekindor filmi beğenmedi Zafer Algöz'den bomba cevap

Cem Yılmaz'ın yeni filmi Arif V216 vizyona girdi. 5 Ocak tarihinde yani dün sinema severlerle buluşan Arif v216 için binlerce izleyici salonlara koştu. Filmi izleyenlerden biri de Ayça Tekindor'du. Ayça Tekindor'un filmi beğenmemesi üzerine Zafer Algöz'den bomba yanıt geldi.

Abone ol

Zafer Algöz'den Ayça Tekindor'a sert cevap: IBAN'ı gönder...Cem Yılmaz’ın yeni filmi Arif V 216 vizyona girdi. Arif V 216'yı izleyen Ayça Tekindor, beğenmediğini dile getirince filmin oyuncularından Zafer Algöz'ün sert tepkisiyle karşılaştı.

Ayça Tekindor sosyal medya hesabından Arif V 216 filmi için; ‘‘Muhtemelen hayatımda izlediğim en kötü film Arifv216. Gerçekten şaşırdım’’ dedi. Tekindor’un bu yorumunu gören filmin oyuncularından Zafer Algöz, 'Yıkılıyo' şarkısı ile bilinen Ayça Tekindor’a Twitter'dan sert cevap verdi. Zafer Algöz, Ayça Tekindor'u etiketleyerek "İbanı gönder paranı geri göndereyim" yazdı. 2018'in ilk magazin kavgası Twitter alemine işte böyle yansıdı.

AYÇA TEKİNDOR KİMDİR? Türk pop müzik sanatçısı.
Zaga'da yer aldığı skeçlerle adını duyuran Ayça, Elli Kokkinou'nun "Masai" şarkısının Türkçe versiyonu "Yıkılıyo" ile üne kavuştu. Şarkıda, skeçlerinde ve yer aldığı reklam filmlerinde "Yıkılıyo", "Şişt! Bıyıklı" ve "Degajeme doğru" gibi sözler kendisiyle özleşmiştir. Aktör Çetin Tekindor'un yeğenidir. İlk albümü "Yıkılıyo" 9 Ağustos 2004 tarihinde çıkmıştır. İlk albüme eklenen "Çekicek Kulaklarımı" şarkısıyla ve remix ilaveleriyle yayınladığı "Çekicek Kulaklarımı" albümü 27 Temmuz 2005'de yayınlanmıştır. Mete Özgencil'le çalıştığı üçüncü albümü "Ciddiyete Davet"i 7 Şubat 2008 tarihinde yayınlamıştır. Albümün çıkış şarkısı "Kanar mıyım" olmuştur. 2008 Yılı içerisinde Resmi İnternet ve Fan Club sitesi www.aycatekindor.biz açılmıştır. 2009 Ocak ayında ise çıkardığı Ayça adlı 2 şarkıdan oluşan MaxiSingle'ı ile tekrar sevenleriye buluştu.Ayça Tekindor TRT Müzik kanalında Deniz Yıldızı adlı programın sunuculuğunu yaptı.