BIST 9.693
DOLAR 32,58
EURO 34,79
ALTIN 2.509,29
HABER /  GÜNCEL

Münir Özkul hiç bilinmeyen torunu Altar Işık'a bakın!

Münir Özkul 5 Ocak tarihinde İstanbul'da hayatını kaybetti. 4 kez evlenen ve 3 çocuğu olan Münir Özkul'un 2 torunu bulunuyor. O torunlardan biri Altar Işık. Magazin dünyası tarafından pek bilinmeyen Altar Işık kimdir nerede yaşıyor? Altar Işık'ın özel hayatı ve biyografisi internethaber'de.

Abone ol

93 yaşında hayatını kaybeden ve yarın cenazesi kalkacak olan Münir Özkul'un özel hayatı gündemde. 4 kez evlilik yapan Münir Özkul'un Kanada'da yaşayan bir torunu var. Peki kimdir bu Altar Işık?

Münir Özkul'un ilk evliliği Şadan Özkul'dan 2 çocuğu bulunuyor. Hayriye Işık Özkul ve Ferdi Özkul adında iki çocuğu olan Mahmut Hoca'nın aynı zamanda bir torunu daha bulunuyor. En büyük kızı Hayriye Işık Özkul'un çocuğu olan Altar Işık, basından uzak bir hayat yaşıyor. Dedesi vefat ettikten sonra büyük üzüntü yaşayan Altar Işık, dayısı gibi Kanada'da yaşıyor. Daha önce Kıbrıs'ta yaşayan ve sonra Kanada'ya yerleşen Altar Işık sosyal medyayı sıklıkla kullanıyor. 

Evli olan Altar Işık'ın bir çocuğu bulunuyor. Kanada'da dayısı gibi restoran işleten Altar Işık'ın cenazeye katılması bekleniyor.