BIST 10.265
DOLAR 32,36
EURO 34,79
ALTIN 2.394,35
HABER /  GÜNCEL

Avcılarda asayiş berkemal

Avcılar Belediye Başkanı Mustafa Değirmenci, Avcılar Emniyet Müdürlüğünü ziyaret etti.

Abone ol

Avcılar Belediye Başkanı Mustafa Değirmenci, Avcılar Emniyet Müdürlüğünü ziyaret ederek Türk Polis Teşkilatının 163. kuruluş yıldönümünü kutladı.

Polislere çiçek vererek yıldönümünü kutlayan Değirmenci, “Hukukun Üstünlüğüne saygılı, Atatürk ilke ve İnkılaplarına bağlı, Laik Cumhuriyetin teminatı olan Türk polisi, ülkemizin ağır ekonomik koşullarında bile varlıklarını en iyi bir şekilde sürdürmektedirler” dedi.

Değirmenci özetle şunları söyledi: “İstanbul’un batı yakasında, 350 binin üzerinde nüfusuyla, 10 mahallesiyle, 82 bin adet binasıyla, 12 bin adet işyeri ve 25 bin öğrenci kapasiteli üniversitesiyle Türkiye’nin Parlayan Yıldızı Avcılar’da halkın huzur ve güvenliğini sağlamaya çalışan Avcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü, 500 kişilik uzman kadrosuyla tüm zorluklara rağmen yılmadan görev yapmaktadır. Neredeyse bin kişiye bir polisin düştüğü Avcılar’da suç oranının hemen hemen yok denecek sayıda olması, Avcılar’da yaşayan insanların çağdaş ve kültür seviyesinin bir göstergesidir.”

Polis haftası ve teşkilatın 163. kuruluş yıldönümü dolayısıyla Avcılar Emniyet Müdür Yardımcısı Ahmet Şaşmaz’ı makamında ziyaret eden Avcılar Belediye Başkanı Değirmenci’ye Başkan Yardımcısı Mehmet Kaya ve Avcılar Belediyesi Zabıta Müdürü Mehmet Güven eşlik etti. Polis Günü’nü ve kuruluş yıldönümünü polise çiçek vererek kutlayan Değirmenci ve beraberindekiler, burada Şaşmaz ile sohbet ettiler.