BIST 10.209
DOLAR 32,41
EURO 34,80
ALTIN 2.403,42
HABER /  SPOR

Ronaldinho Milanda mı?

Barcelona'da huzuru kalmayan Ronaldinho bugün flaş bir gelişme ile gündeme oturdu. Milan kulübü ile anlaştı mı? Kaç para alacak?

Abone ol İspanya basını, İtalya’nın Milan kulübünün Ronaldinho’nun transferi için Barcelona ile 30 milyon Euro’ya anlaşma sağladığını iddia etti.

İspanyol basını, AC Milan ile FC Barcelonalı yöneticilerin Barcelona kentinde Brezilyalı Ronaldinho'nun transferi için yaptıkları toplantıdan anlaşma çıktığını yazdı.

Katalan spor gazeteleri, Milan'ın, Barcelona kulübüne ödeyeceği bonservisin 30 milyon Euro civarında olacağını duyurdu. Milan kulübünün menajeri Ernesto Bronzetti ile Barcelona kulübünün futbol genel sekreteri Txiki Begiristian arasında yapılan ön anlaşmanın sadece Ronaldinho'yu kapsamadığı, Barcelona'da oynayan İtalyan defans oyuncusu Zambrotta'nın da 5 milyon Euro karşılığında İtalyan kulübüne gidebileceği kaydedildi.

Verilen bilgilerde ayrıca, Milan kulübünün gelecek sezon için Ronaldinho'nun yanısıra Chelsea'de bulunan eski futbolcusu Shevchenko'yu da alacağı iddia edildi.